İddia Bir Nixxes çalışanı, PC'ye gelecek Sony oyunlarını sızdırdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yonga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    sony
Eger dogruysa gobek atarim. Harika haber. Gran Turismo 7 icin ne kadar olursa olsa vemeye hazirim. Spiderman 2 ve GTA 6 icinde gecerli.

Şu Last of Us Part II bilgisayara gelsin artık gerekirse kredi çekip alacağım.

İfadeler: 679
Çalışanlar nasıl korkmadan bunu yapabiliyorlar? Bu verilerin ağır sözleşmelerle korunuyor olduğunu tahmin ediyorum.
Anonim platformlarda anonim olmalarına güveniyorlar işte.
Eger dogruysa gobek atarim. Harika haber. Gran Turismo 7 icin ne kadar olursa olsa vemeye hazirim. Spiderman 2 ve GTA 6 icinde gecerli.
Henüz bir iddia, ama daha önce bu iddiaların doğru çıktığını da gördük. Spider-Man 2 zaten kesin.

Ben de oyunların kendisini sızdırdı zannettim...

Bloodborne listede yok. Bu bile listenin doğruluğunu tesciller nitelikte.

Bloodborne listede yok. Bu bile listenin doğruluğunu tesciller nitelikte.

2024'ün bitmesine 9-10 ay var her an her şey olabilir.

Zaten bu yıl ve seneye bu oyunların PC'ye geleceği bir yandan mümkün de bir olay zaten. Tabii son zamanlarda sızıntılar doğru çıkınca kesin gözüyle bakılıyor bu tür olaylar.

Ragnarok'u bekliyorum. Bir an önce çıksa da oynasak.

Ya da düzgün düşünülmüş bir yalan. Bunu göreceğiz.
2024'ün bitmesine 9-10 ay var her an her şey olabilir.

Zaten bu yıl ve seneye bu oyunların PC'ye geleceği bir yandan mümkün de bir olay zaten. Tabii son zamanlarda sızıntılar doğru çıkıyor.
Sony'nin kendi oyunlarını getireceğine şüphem yok, PC tarafından gelen para onların da hoşuna gitmiştir.

Bloodborne için artık zamanında nasıl anlaşma yapıldıysa sızıntılarda ismi bile geçmiyor. Her sızıntıda bir umut bakıyorum ama nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…