Bence GTX 1060 bile ortalama 6 (Çok abartı olmayan oyunlar ve 6 GB modeli), zorlasan 10 yıl dayanır. Ben bu kartla CS:2 bile oynuyorum yani, bütçe el veriyorsa 5 sene içinde sadece belirli parçaları değişmek bence iyidir, SSD, çok kötüyse işlemci veya ekran kartı gibi gibi. Ben hiçbir zaman sistemim geleceğe vadeliyse tüm parçaları değiştirmem açıkçası.
Bence GTX 1060 bile ortalama 6 (Çok abartı olmayan oyunlar ve 6 GB modeli), zorlasan 10 yıl dayanır. Ben bu kartla CS:2 bile oynuyorum yani, bütçe el veriyorsa 5 sene içinde sadece belirli parçaları değişmek bence iyidir, SSD, çok kötüyse işlemci veya ekran kartı gibi gibi. Ben hiçbir zaman sistemim geleceğe vadeliyse tüm parçaları değiştirmem açıkçası.
Sadece ekran kartı değiştir bence. Yeni sistem güncellemesi olacaksa eğer. Yeni seri de alabilirsin ancak darboğazı düşürmek için çözünürlüğü yükseltmen ve scale artırman gerekebilir. Ayarlarda high da olur.
Eğer özellikler kötüyse normal. Benimde R5 2600 işlemcim var oynadığım oyunlara biraz yetersiz kalıyor. Eğer sistem iyiyse oynadığın oyunları iyi oynatıyorsa şımarıklık gibi geliyor bana.
O da ne efsane işlemciydi be dostum ya çıktığı dönem her sistem de vardı canavar gibi de performans veriyorlar mazilere gittim bir an.
sonra 3600 vs çıktı biraz gölgede kaldı.
Sadece ekran kartı değiştir bence. Yeni sistem güncellemesi olacaksa eğer. Yeni seri de alabilirsin ancak darboğazı düşürmek için çözünürlüğü yükseltmen ve scale artırman gerekebilir. Ayarlarda high da olur.
Bende eski sistemde i5 9600K vardı delidli. 5.1 GHz de bile Battlefield 5'te 2K da darboğaz yapıyordu. 3090 için ona göre hesaplayın. İşlemci biraz zayıf sizdeki. 7700 XT için ucundan kurtarır belki.