Bir programa ait tüm dosyalar nasıl silinir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eypust
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 233

eypust

Uzman
Merhaba,

Bir program kullanıyorum ve belli bir süre sonra ( 3-4 ay) sonra program açıldığında 220 saniye bekletiyor. Programı silip tekrar yüklediğimde kaldığı süreden devam ediyor. Revo uninstaller kullanıp sildim fakat olmadı.

Başka nereye dosya atıyor olabilir? Geride herhangi bir ayar bırakmaması için tavsiye edeceğin bir program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Revo uninstaller ile sildikten sonra tarayarak tüm kalıntıları silme işlemini yaptınız mı ?

Geek Uninstaller ile sildikten sonra otomatik olarak tarama yapıyor artık dosya vardır diye, geek'i kullanabilirsiniz.

BC Uninstaller bu konuda en iyi yazılım diyebilirim. Kaldırmadan sonra artık dosya, kayıt girdisi vb. tarar.

Silemezsiniz kaldıracağınız öğeye sağ tıklayıp manuel kaldır deyin. Kaldırma aracını devreye sokmadan dosya ve kayıt girdilerini tarar. Eğer sorun yaşadığınız uygulama, BCUninstaller ve program ekle veya kaldırda gözükmüyorsa, uygulamayı yeniden yükleyin ve sonra kaldırın.

Bunun dışında antivirüs gibi yazılımlar ise, onların kendi kaldırma araçları daha iyi oluyor. Antivirüsler silinmeye karşı korumalı olduğundan, düz silinince sistemde artık bırakabiliyor.

Son düzenleme:
Revo uninstaller ile sildikten sonra tarayarak tüm kalıntıları silme işlemini yaptınız mı ?
Evet yaptım. Revo kullandığım bir programdı zaten.

BC Uninstaller denedim. Programı kaldırdım tekrar yüklediğimde eski ayarlar bile duruyordu.

Son düzenleme:
Programın adı nedir? Belki ayar vb. hesap gibi bir şeyde depolayıp, tekrar açınca uyguluyordur.

Burada söylediği konum ve kayıt girdilerini de silmeyi deneyin.

Bunun dışında uygulamayı tekrar yükleyin. BCUninstaller yönetici olarak çalıştırın. Kaldırma işleminden sonra artıkları taramak isteyeceğini soruyor. Taramasını isteyin. Taradıktan sonra gelen ekranda, en aşağıda güvenilmeyen öğeleri gizle gibi bir ayar olacak. O ayarın işaretini kaldırın. Oradaki girdileri kontrol ederek içöerisinde Zoc Terminal veya Emtec yani üretici firmasına ait tüm girdileri işaretleyip silin.

Dediklerinizi yaptıktan sonra eski ayarlar gelmedi programı kurduğunda. Yarın süre veren bilgisayarımda denediğimde net sonucu size yazarım. Teşekkürler

Malesef program açılışında bekleten süre yine geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…