rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.168 Çözümler 11 Beğeniler 1.498 Yer mt_boot.c 14 Haziran 2024 #1 Diyelim ben bir siteye girdim ve tarayıcımın Firefox görünmesini istiyorum bunu da otomatik yapsın istiyorum. Nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2024
Diyelim ben bir siteye girdim ve tarayıcımın Firefox görünmesini istiyorum bunu da otomatik yapsın istiyorum. Nasıl yaparım?
4 4615 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.290 Çözümler 6 Beğeniler 1.216 14 Haziran 2024 #2 User Agent Değiştiren eklentiler içinde böyle bir seçeneği olan var mı bakılabilir.
Tuhoiisa Üstün Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 1.133 Çözümler 19 Beğeniler 714 14 Haziran 2024 #3 rpmb dedi: Diyelim ben bir siteye girdim ve tarayıcımın Firefox görünmesini istiyorum bunu da otomatik yapsın istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Ben floorp kullanıyorum (Firefox forku) onda ayarlardan ayarlayabiliyorsun.
rpmb dedi: Diyelim ben bir siteye girdim ve tarayıcımın Firefox görünmesini istiyorum bunu da otomatik yapsın istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Ben floorp kullanıyorum (Firefox forku) onda ayarlardan ayarlayabiliyorsun.
Alawar Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 342 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 299 14 Haziran 2024 #4 Kullandığım bir eklentide bunun gibi ince ayarlamalarda bulunabiliyordunuz. Tabii o eklentinin akıbeti şimdi ne olmuştur bilmiyorum, internete yazsanız en çok kullanılan bir ya da iki isim çıkar zaten.
Kullandığım bir eklentide bunun gibi ince ayarlamalarda bulunabiliyordunuz. Tabii o eklentinin akıbeti şimdi ne olmuştur bilmiyorum, internete yazsanız en çok kullanılan bir ya da iki isim çıkar zaten.
umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.415 Makaleler 16 Çözümler 113 Beğeniler 8.812 Yer LTAF 14 Haziran 2024 #5 Herhangi bir User-Agent Switcher eklentisi kullanırsınız, whitelist moda alıp istediğiniz siteleri eklersiniz.
Herhangi bir User-Agent Switcher eklentisi kullanırsınız, whitelist moda alıp istediğiniz siteleri eklersiniz.
KS KS rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.168 Çözümler 11 Beğeniler 1.498 Yer mt_boot.c 15 Haziran 2024 #6 umut dedi: Herhangi bir User-Agent Switcher eklentisi kullanırsınız, whitelist moda alıp istediğiniz siteleri eklersiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama girince otomatik olmuyor.
umut dedi: Herhangi bir User-Agent Switcher eklentisi kullanırsınız, whitelist moda alıp istediğiniz siteleri eklersiniz. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama girince otomatik olmuyor.