Kriptoyla ilgili konu acmistim okumani oneririm. Ayrica ABD, Iran geriliminin oldugu su zamanlarda yukselmesi biraz absürt olur. Genel olarak Altın ve Gümüşte düstu sanirim Trump'in fisini cekeceklrr gibi duruyor. Balinalar yonlendiriyor dusup yukselecegini sizde sansliysaniz kazanirsiniz. BTC ile zengin olma dönemi bitti. BTC zenginler icin yatirim aracidir dar gelirliysen faize yatirim yapmaktan baska caren yok. Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle.
Ben bu bitcoin işlerine hiç anlam veremiyorum. Adamın biri ortaya bir değer algısı yaratıyor, millet elindeki parayı verip alıyor ama aldığı şey elle tutulur bir şey bile değil. Yani benim için olay organize işler repliğiyle aynı, "para nerede? Müşteride, araba nerede? Müşteride". Diyelim 3. dünya savaşı çıktı para lazım para nerede? Bir bakmışsın hepsi Bitcoin'de, geri de alamazsın.
Ben bu Bitcoin işlerine hiç anlam veremiyorum. Adamın biri ortaya bir değer algısı yaratıyor, millet elindeki parayı verip alıyor ama aldığı şey elle tutulur bir şey bile değil. Yani benim için olay organize işler repliğiyle aynı, "para nerede? Müşteride, araba nerede? Müşteride".
Aslında öyle baslamadi fakat siyonistler bu duruma getirdiler büyük bir ponzi ve kazananlar büyük yahudi balinalar. Insanlari somuruyorlar. Ayrica satoshi icin Jefrry epstein oldugu iddiasi dolasio eger bu kanitlanirsa o zaman gorun neler oldugunu.
Aslında öyle baslamadi fakat siyonistler bu duruma getirdiler büyük bir ponzi ve kazananlar büyük yahudi balinalar. Insanlari somuruyorlar. Ayrica satoshi icin Jefrry epstein oldugu iddiasi dolasio eger bu kanitlanirsa o zaman gorun neler oldugunu.
Öyle ya da böyle, savaş halinde elektrik kesilir, internet ağı zaten patates olur, milletin para uçup gider. Sonra o değer algısını yaratan zırtapoz sizin paraları çatır çutur yerken siz de izlersiniz öyle. Elle tutulur şeylere yatırım yapmak bana daha mantıklı geliyor.
İşin diğer boyutu da şu, tarihte birisinin çıkıp para bastırması devlet ya da imparatorluklar tarafından devlet otoritesine isyan kabul ediliyor. Yani kafasına göre para basanın genelde kafasını alıyorlar, şimdi devlet iyice gevşemiş millet kafasına göre zart coin zurt coin takılıyor. Normal şartlarda devlete ayrı para çıkaranın direkt yakalanması gerekir.
Öyle ya da böyle, savaş halinde elektrik kesilir, internet ağı zaten patates olur, milletin para uçup gider. Sonra o değer algısını yaratan zırtapoz sizin paraları çatır çutur yerken siz de izlersiniz öyle. Elle tutulur şeylere yatırım yapmak bana daha mantıklı geliyor.
Gecmiste urettigim BTC'lerin abimin laptobu yere cakip parcalamasiyla kriptoyla ilgim son bulmustu 2014-2015 yillari arasinda. O yuzden ben hic bulasmadim bir daha. Sadece gecen Kasım gibi elime para gecince long islem acip 50 dolari 150 dolar yapinca gaza gelip hepsini kaybettim bir daha tövbe. Asla bulasmayacam. xD