Yazılım Bitdefender 3 yıllık alana %50 indirim

Lütfen antivirüslere bu kadar para vermek yerine bilgisayar ve interneti bilinçli kullanmayı öğrenin. Antivirüslere ihtiyacınız yok.
İlla kullanacağım diyenler de free versiyonları kullansınlar lütfen. Bilinçli bir kullanıcıyım genellikle fakat bunu kardeşimin bilgisayarında yapamadım kardeşim abuk sabuk şeyler indirmiş. Arka planda çalışan bazı programların kendi kendine çoğalmasından şüphelendim ve bilgisayar yavaş çalışıyor idi. ESET Online Scanner ve Malwarebytes ikilisi 118 tane Trojan ve AdWare'den oluşan kombolar buldu

@SARAÇLI şahsen bu fiyatı da pahalı geldi bana.

Kardeşiniz çok dikkatliydi, birlikte silmiştik.

İfadeler: 144
Telefon uygulamasından NOD32 kurun sonra oradan satın alın 1 yıl için 350TL fiyatı vardı en son 3 cihaz yani 3 PC de kullanın kafanız rahat olsun.

Bu BitDefender'in mantalitesini anlamadım. Total Security tek cihazlı kullanıma açsalar belki iki kat satacaklar ama hep çoğunluğa hitap etmeye çalışıyorlar.

Norton'u 2 yıl 83.99 TL yeniledim neden buna bu kadar para vereyim oda saçma.

Bu BitDefender'in mantalitesini anlamadım. Total Security tek cihazlı kullanıma açsalar belki iki kat satacaklar ama hep çoğunluğa hitap etmeye çalışıyorlar.
Geçen not etmiştim de Mayıs ayı indirimi bundan daha fazlaydı, 650-700 liraya yıllık veriyordu. Enteresan bir fiyatlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…