Evet, yüklemedim. Telefonda denediğim olmuştu, ondandır diye düşündüm ancak hesap farklı. Malwarebytes'ın otomatik taraması var mıydı? En son 5 yıl önce kullandım.
Evet, yüklemedim. Telefonda denediğim olmuştu, ondandır diye düşündüm ancak hesap farklı. Malwarebytes'ın otomatik taraması var mıydı? En son 5 yıl önce kullandım.
Otomatik taramadan kastınız aktif koruma mı yoksa tam sistem taraması mı?
Yalnız artık TR'de destek vermediği için VPN aracılığıyla yüklemeniz gerek. VPN' i sadece yüklerken açmanız yeterli, kullanırken gerek yok. Tarama kısmından tam kapsamlı taramayı seçerek sistemi baştan sonra tarata bilirsin. Ayrıca güvenlik ayarlarındanda gerçek zamanlı korumayı açabilirsin. Ayrıca tam taramayı zamanlayabilirsin. (Her gün, her hafta vb.)
Yalnız artık TR'de destek vermediği için VPN aracılığıyla yüklemeniz gerek. VPN' i sadece yüklerken açmanız yeterli, kullanırken gerek yok. Tarama kısmından tam kapsamlı taramayı seçerek sistemi baştan sonra tarata bilirsin. Ayrıca güvenlik ayarlarındanda gerçek zamanlı korumayı açabilirsin. Ayrıca tam taramayı zamanlayabilirsin. (Her gün, her hafta vb.)
Bu da sadece ucretli surumlerinde var Malwarebytes'in. Malwarebytes Free'de aktif koruma ozellikleri bulunmuyor. Bulunsa bile ESET, Kaspersky, BitDefender gibi vendor'lerle kapisamaz proaktif korumasi.
Bu da sadece ucretli surumlerinde var Malwarebytes'in. Malwarebytes Free'de aktif koruma ozellikleri bulunmuyor. Bulunsa bile ESET, Kaspersky, BitDefender gibi vendor'lerle kapisamaz proaktif korumasi.
Bir uygulama indirince Kaspersky ile Bitdefender otamatik tarama çalıştırıyordu onu demek istedim. Tor ile indirdim. Şu an tam tarama çalıştırıyorum. Eki Görüntüle 260346
Direkt "Acik ara farkla en iyisi" demek biraz iddiali olur, net sekilde en iyisi diyebilecegimizi dusunmuyorum. Second-opinion scanner'lar arasinda basarili cozumlerden diyebiliriz fakat en az MBAM kadar guclu hatta bazi yonlerde MBAM'den daha iyi alternatif independent scanner'lar var. Emsisoft Emergency Kit buna bir ornek. Dual-engine sayesinde cok guclu bir tespit oranina ve ayni zamanda Malwarebytes'tan daha az false-positive oranina sahip. Malwarebytes cok fazla false-positive veriyor.
O zaman ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Malwarebytes ile tam tarama bittikten sonra silip diğer üyenin önerdiği programı kullanmanız daha mantıklı olur.