Çözüldü Bitdefender Traffic Light Techolay'ı riskli görüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Uyuyan Sincap

Yetkin

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (47).webp
    Ekran Görüntüsü (47).webp
    52 KB · Görüntüleme: 122
Çözüm
Merhaba,

Umarım bu e-posta sizi iyi bulur.

Bize gönderdiğiniz URL ile ilgili endişelerinizi gidermek için size ulaşmak istedim. Kapsamlı bir incelemeden sonra, Bitdefender'ın motorunun gerçekten de URL'yi kötü amaçlı yazılım olarak algıladığını doğrulayabilirim.

Bu Yanlış Pozitif vakasının önemini anladığım için, talebinizi daha fazla araştırma için doğrudan Kötü Amaçlı Yazılım Araştırma Ekibimize iletme girişiminde bulundum. Bu adım, vakanızın hak ettiği ilgiyi görmesini ve endişelerinizi gidermek için gerekli önlemlerin derhal alınmasını sağlayacaktır.

Araştırma Ekibimizden gelecek her türlü yeni gelişmeden sizi en kısa sürede haberdar edeceğimden emin olabilirsiniz. Amacımız dijital güvenliğinizi sağlamak ve bunu tehlikeye atabilecek her türlü sorunu ele almaktır.

Bu konuyu dikkatimize sunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu süre zarfında başka sorularınız olursa veya daha fazla yardıma ihtiyaç duyarsanız, lütfen sormaktan çekinmeyin.

Saygılarımla,
Octavian T.
Teknik Destek Mühendisi

Kontrol eder misiniz? Kalkmış olmalı:

Merhaba,

Umarım bu e-posta sizi iyi bulur.

Size ulaşmak ve Bitdefender'ın motorunda sağladığınız URL'yi kontrol ettiğimizi bildirmek istedim ve kısıtlamanın kaldırıldığını bildirmekten memnuniyet duyuyorum.

Web sayfasına artık düzgün bir şekilde erişebildiğinizden emin olmak için lütfen kendi tarafınızdan erişimi tekrar kontrol etmek için bir dakikanızı ayırabilir misiniz? Sizin tarafınızda her şeyin beklendiği gibi çalıştığını teyit etmek bizim için önemlidir.

Geri bildiriminiz çok önemlidir, bu nedenle lütfen her şeyin yolunda olup olmadığını veya başka bir sorunla karşılaşırsanız bana bildirin. Sizin için sorunsuz ve güvenli bir çevrimiçi deneyim sağlamak için buradayız.

İşbirliğiniz ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,
Octavian T.
Teknik Destek Mühendisi
Hep dış güçlerin oyunları bunlar. :mad:🤬 Önceki açılan konularda denildiği gibi Technopat ile karıştırıyor büyük ihtimalle.

Yeşil site bildirimde mi bulundu da engelleme koymuş Bitdefender:unsure: Ya da Recep Baştaş'a kafasına takmış birileri Bitdefender'a bildirimde bulunmuş olabilirler. Bu site bilgiler çalıyor izin istiyor gibi bildirimler atılmış olmalı.

Sayın hocam benim tahminimce forumda biraz crack önerisine izin veriliyor ya BitDefender oyunindir ve fullindir cafe gibi yerleri potansiyel zararlı olarak görüyor. Bu yüzden Techolay'ı engelledi diye düşünüyorum.
Çok saçma bir olay. Kullanıcılar yazdıklarını antivirüslerin insiyatifine göre şekillendirmemeli.

Yeşil site bildirimde mi bulundu da engelleme koymuş BitDefender:unsure: Ya da Recep Baştaş'a kafasına takmış birileri BitDefender'a bildirimde bulunmuş olabilirler. Bu site bilgiler çalıyor izin istiyor gibi bildirimler atılmış olmalı.

Ben iki siteye de aynı anda girip kontrol ettiğim için yeşil site fotoda var. Sonuçta 2700 mesaj insanlara yardım ettim illa bakıyorum arada.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt