Arkadaşlar kasa satın aldım. R7 7800X3D işlemcimde bu soğutucu mevcut, 3 fanlı 360 mm model. Alalı yaklaşık 1 ay oldu, herhangi bir sıkıntı yok şimdilik fakat durduk yere su falan damlatır mı? İleriki zamanlarda böyle bir şey mümkün mü? Altında RTX 5070 Ti ekran kartı olduğundan biraz tırsıyorum açıkçası.
Detaylar
Kim cevapladı?Onun içindeki sıvı normal sıvı değil, damlasa bile patlatmaz yani kartı. Ayrıca arıza yapmadığı sürece sıvı damlatmaz fakat, her zaman ihtimal var düşük olsa bile.Arkadaşlar kasa satın aldım. R7 7800X3D işlemcimde bu soğutucu mevcut, 3 fanlı 360 mm model. Alalı yaklaşık 1 ay oldu, herhangi bir sıkıntı yok şimdilik fakat durduk yere su falan damlatır mı? İleriki zamanlarda böyle bir şey mümkün mü? Altında RTX 5070 Ti ekran kartı olduğundan biraz tırsıyorum açıkçası.
Genel olarak kapalı devre olan sıvı soğutma sistemlerin damlatması çok düşük ihtimaldir. Bu konuda kendinizi kasmayın. Sistemin keyfini sürün.
muhammedtr281
Çalışkan
Onun içindeki sıvı normal sıvı değil, damlasa bile patlatmaz yani kartı. Ayrıca arıza yapmadığı sürece sıvı damlatmaz fakat, her zaman ihtimal var düşük olsa bile.
Bizim arkadaş kullandi, sıvı aktı, hem anakarttaki PCI Express slotunu, hem de ekran kartıni yakti, çocuk acından ölüyor, yeni karta geçti, anakarti da iade etti sanirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Bizim arkadaş kullandi, sıvı aktı, hem anakarttaki PCI Express slotunu, hem de ekran kartıni yakti, çocuk acından ölüyor, yeni karta geçti, anakarti da iade etti sanirim.
Vakalar var ama bunun derdiyle, tasasıyla da yaşanmaz. Bu foruma 2-3 tane konu açıldı bahsi geçen AIO ile alakalı. 9070 XT'yi göçertti birinde, diğerinde anakartın PCIE slotunu yaktı. Olabiliyor yani. Bitfenix AIO genel anlamda tercih edilecek bir ürün bence değil. Ama başkasında olan sende olacak diye bir şey yok. Arada kontrol sağlarsın, kafaya takılacak bir durum değil.