Merhaba. Bugün hazır sistem alacağım fiziksel satış noktasına gidip ve bu kasada özelleştirmelerde olduğu için hoşuma gitti. PSU içinde geliyor fakat kötü olduğunu söyleyenler vardı. Hiç kullanılmayacak kadar kötü mü?
Sistem bileşenleri;
RX 9070 XT.
R5 7500F.
B650M-R
32 GB RAM.
1TB SSD.
1 Thermalright 120X kule tipi soğutucu.
Başka kasa önermek isteyen olursa özelleştirme yerinden sistem linki:
Merhaba. Bugün hazır sistem alacağım fiziksel satış noktasına gidip ve bu kasada özelleştirmelerde olduğu için hoşuma gitti. PSU içinde geliyor fakat kötü olduğunu söyleyenler vardı. Hiç kullanılmayacak kadar kötü mü?
Sistem bileşenleri;
RX 9070 XT.
R5 7500F.
B650M-R
32 GB RAM.
1TB SSD.
1 Thermalright 120X kule tipi soğutucu.
Başka kasa önermek isteyen olursa özelleştirme yerinden sistem linki:
Elde test bilgisi yok. Sadece iç kısmın 4 tane fotoğrafı var. O fotoğraflara göre tam yorum yapmak doğru olmaz. Fakat şansınız varsa götürür yüksek ihtimalle.
Hocam sistemi değiştirdim biraz İşlemci: 7800X3D
Enermax 240 mm sıvı soğutma
FSP CMT 318 750W kasa 1-2 ay oldu işte kullanıyorum daha sağlam oyun açıp oynamadım ama şu an oynadığım oyunlarda gayet memnunum zaten zamanım yok o kadar ama bu kasanın fiyatı 65k vade farkıyla 75'e aldım ama ben.
Hocam sistemi değiştirdim biraz işlemci: 7800X3D.
Enermax 240 mm sıvı soğutma.
FSP CMT 318 750W kasa 1-2 ay oldu işte kullanıyorum daha sağlam oyun açıp oynamadım ama şu an oynadığım oyunlarda gayet memnunum zaten zamanım yok o kadar ama bu kasanın fiyatı 65k vade farkıyla 75'e aldım ama ben.
Şu an FSP CMT 318 kasasını kullanıyorum bu kasayı diyorsanız bence sorun çıkarmaz. Görünüşü internettekinden daha iyi duruyor. Bu Sistemle test ettim 750W yeterli.
Şu an FSP CMT 318 kasasını kullanıyorum bu kasayı diyorsanız bence sorun çıkarmaz. Görünüşü internettekinden daha iyi duruyor. Bu sistemle test ettim 750W yeterli.
Şu an FSP CMT 318 kasasını kullanıyorum bu kasayı diyorsanız bence sorun çıkarmaz. Görünüşü internettekinden daha iyi duruyor. Bu sistemle test ettim 750W yeterli.