Bitwarden güvenilir mi?

O da Chromium tabanlı ama içerisinde şifre yöneticisi yok. Ungoogled Chromium forku denilebilir

Bu arada ben mobil uygulamalarını da kullanıyorum. Şu anlık gayet memnunum. Ücretli sürümde gördüğüm en büyük detay 2FA oldu. Ücretsiz sürümde 2FA yok. Ama ücretsiz sürüme göre, gerçekten dolu dolu bir uygulama.

O donma Chromium tabanlılarda genel olarak var galiba çünkü ecosia da donuyor arada. O zaman daha ecosia düzenini bozmamışken ecosiadan devam edeyim.

Ungoogled Chromium ve Chrome'da donma olmuyordu. Helium yerine Ungoogled Chromium öneririm neredeyse bire bir aynı şey fakat Ungoogled Chromium'u kullanmak daha zor. Son kullanıcıya hitap etmiyor. Biraz zor olsun öğrenirim diyorsan Ungoogled Chromium kullanabileceğin en iyi tarayıcılardan birisidir. Hellium 2-3 haftada bir donuyor çok sık değil, hellium da kullanılabilir.

Hocam amacım az kaynak kullanması. Ungoogled Chromium nasıl bu konuda?

Helium Browser içerisinde şifre yöneticisi yokmuş. Bitwarden şifre yöneticisini keşfettim. Kullanan var mıdır? Ücretsiz sürümü ne kadar güvenilirdir?
Uzun süredir kullanıyorum. İyi ki geçmişim, gerçekten çok kolay yapıyor organize etmeyi, şifreleri vs. Evet, normal yönetici gibi çalışıyor, otomatik doldurma vs. var.

Sen bu zamana kadar tarayıcı şifre yöneticisini kullanıyorsan Bitwarden senin için 5000 kat güvenlidir zaten. Şu ana kadar sağ çıktıysan daha hiçbir şey olmaz...

Hocam amacım az kaynak kullanması. Ungoogled Chromium nasıl bu konuda?
En az kaynak kullanan tarayıcılardan birisidir. Slimjet diye bir tarayıcı var diyorlar, daha az kullanıyor diyorlar ama denemedim. Ungoogled chromium bayağı az kullanıyor tatmin edecektir.

Tek sorunu kullanması zor, oto update vs yok. Eklenti mağazasının çalışması için ayrıca eklenti (chromium webstore) kuruyorsun, translate web pages kurmak gerekiyor, adguard ve adguard extra kurmak gerekiyor. Tek tek kurarım ayarlar yaparım diyorsan kur derim.

Önce şu Video'yu izlemeniz güzel olabilir.

Tamam, biz de izliyoruz ama. Onun her dediği videodaki şeyleri yapmıyoruz. Bu kişi zaten bir gün "kullanmayın" der, diğer gün sponsorluk alıp "kullanın" diyen birisi. İlk videosundan son videosuna kadar izledim kendisini. Openclaw önermedi. Sponsorluk aldı, Openclaw öneriyor. Kanal sponsorluk aldığı için video atıyor sadece. Bu aralar yüklenen videolarına bakabilirsin. Hepsi sponsorluk olduğu için atılan videolar. Ben bunu izleyip de Bitwarden'i bırakmam. Bununla geldim, bununla giderim hesabı. Sen geçebilirsin Proton Pass'e.

Helium Browser içerisinde şifre yöneticisi yokmuş. Bitwarden şifre yöneticisini keşfettim. Kullanan var mıdır? Ücretsiz sürümü ne kadar güvenilirdir?
Bitwarden politikası yavaş yavaş değişiyor; şu anlık kullanılır ama sonraki süreçte ne olur bilemeyiz. Senkronizasyon sorununu hallederim diyorsan aktif olarak en iyisi KeePass; ama kimse senkronizasyonla uğraşmak istemediği için Proton Pass öneriyorum. Ayrıca bildiğim kadarıyla Proton Pass sadece şifreleri değil, meta verileri de şifreliyor. Ek olarak, yerleşik e-posta gizleme özelliği olması lazım.

Şu an Bitwarden kullanıyorum hocam. Bir sıkıntı olursa direkt silerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…