10 günde bitirmek zorunda değilsin. Tek kitap ilerliyorsan en fazla 15 günde bitirirsin.

Hocam yanında da hangi soru bankası ile götümeliyim sizce mikroorjinal TYT ile birlikte çözebilir miyim? Sıfırım. Temel atmak, öğrendiklerimi pekiştirmek istiyorum hocam. Kolay, orta, zor olarak seviye seviye soru bankası alıp ilerlemek istiyorum.

Hocam yanında da hangi soru bankası ile götümeliyim sizce mikroorjinal TYT ile birlikte çözebilir miyim? Sıfırım. Temel atmak, öğrendiklerimi pekiştirmek istiyorum hocam. Kolay, orta, zor olarak seviye seviye soru bankası alıp ilerlemek istiyorum.
Ben çözmedim o kaynağı bilmiyorum. Bıyıklının dışında 1 kaynak daha kullanamalısın ama.

Arkadaşlar hepinize merhaba. Sizce verimli olması için kaç günde bitirilmeli?

Hocam o kampı bende kullanıyorum şu an 3. gündeyim. Bence 10 günde bitirmek çok saçma çok zaman alıyor. Ve ben bu kampı bitirdikten sonra asıl kampa başlayıp ondan sonra ek soru bankası alıp çözeceğim bu kitap temel ağırlıklı yani asıl TYT kampı değil. Şu an fen çalışacak zamanım olmuyor bu kamp yüzünden.

Hocam o kampı bende kullanıyorum şu an 3. gündeyim. Bence 10 günde bitirmek çok saçma çok zaman alıyor. Ve ben bu kampı bitirdikten sonra asıl kampa başlayıp ondan sonra ek soru bankası alıp çözeceğim bu kitap temel ağırlıklı yani asıl TYT kampı değil. Şu an fen çalışacak zamanım olmuyor bu kamp yüzünden.
Hocam sizce bu kampın yanında hangi kaynak çözülmeli? öğrendiklerimi pekiştirmek istiyorum bolca soru çözmek istiyorum.

Ben çözmedim o kaynağı bilmiyorum. Bıyıklının dışında 1 kaynak daha kullanamalısın ama.
Hocam hangi kaynak olur sizce mikroorjinal tyt matematik ile pekiştirsem olur mu?

Hocam sizce bu kampın yanında hangi kaynak çözülmeli? Öğrendiklerimi pekiştirmek istiyorum bolca soru çözmek istiyorum.

Hocam bende 345 ve acil matematiğin ilacı var. Ama bence bu kampı bitirdikten sonra asıl hocanın kampına geçince soru çözmeye başlayın. Mesela ben bu kamp bittikten sonra mert hoca 70 günde TYT matematik kampına katılacağım ondan sonra soru çözmeye başlayacağım.