Paff Üyecik Katılım 18 Temmuz 2026 Mesajlar 13 Beğeniler 1 Perşembe 22:23 #1 Bizdehesapli.com güvenilir midir? Daha öncesinde PttAVM'den Ryzen 7 7800X3D aldım ve hasarlı geldi, iade ettim. Düzgün bir yerden almak istiyorum. Güvenilir bir siteden.
Bizdehesapli.com güvenilir midir? Daha öncesinde PttAVM'den Ryzen 7 7800X3D aldım ve hasarlı geldi, iade ettim. Düzgün bir yerden almak istiyorum. Güvenilir bir siteden.
TÜRK GAMBİTİ 20 Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 300 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 215 Yer Bodrum Perşembe 22:26 #2 Güvenlidir, oradan işlemci almışlığım var. Sorun yoktu.
xsharke 59 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.196 Çözümler 9 Beğeniler 2.093 Yer İstanbul Perşembe 22:40 #3 İlk olarak Magic Teknoloji satıcısını tercih edin AMD Türkiye garantili ürünler. İkinci olarak DFSBilgisayar satıcısı.
İlk olarak Magic Teknoloji satıcısını tercih edin AMD Türkiye garantili ürünler. İkinci olarak DFSBilgisayar satıcısı.
KS KS Paff Üyecik Katılım 18 Temmuz 2026 Mesajlar 13 Beğeniler 1 Perşembe 22:58 #4 xsharke dedi: İlk olarak Magic Teknoloji satıcısını tercih edin AMD Türkiye garantili ürünler. İkinci olarak DFSbilgisayar satıcısı. Genişletmek için tıkla... Bizdehesaplida Akakçe üzerinden baktığım zaman bin TL daha ucuz ve onda da AMD yetkili satıcısı yazıyor. Başka alanlarda varmış.
xsharke dedi: İlk olarak Magic Teknoloji satıcısını tercih edin AMD Türkiye garantili ürünler. İkinci olarak DFSbilgisayar satıcısı. Genişletmek için tıkla... Bizdehesaplida Akakçe üzerinden baktığım zaman bin TL daha ucuz ve onda da AMD yetkili satıcısı yazıyor. Başka alanlarda varmış.
xsharke 59 Üstün Sadakat Rozeti Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 2.196 Çözümler 9 Beğeniler 2.093 Yer İstanbul Perşembe 23:32 #5 Paff dedi: Bizdehesaplida Akakçe üzerinden baktığım zaman bin TL daha ucuz ve onda da AMD yetkili satıcısı yazıyor. Başka alanlarda varmış. Genişletmek için tıkla... Çok sık tercih edilen iki satıcı bahsettiğim satıcılar onlardan almaya çalışın.
Paff dedi: Bizdehesaplida Akakçe üzerinden baktığım zaman bin TL daha ucuz ve onda da AMD yetkili satıcısı yazıyor. Başka alanlarda varmış. Genişletmek için tıkla... Çok sık tercih edilen iki satıcı bahsettiğim satıcılar onlardan almaya çalışın.