İncehesap Bizi kandırıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Guneyxz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    incehesap
Ben bu tür şeylerde sanal kart kullanıyorum. Limitliyorum karttan fazla para çekmesi durumunda önlem olsun diye çünkü buga girebiliyor.

Eski kart kayıtlıydı, bir şey olmaz dedim; aldım geçtim o karttan.

Ama çok absürt çekim iyi ki yapmadı. Kartın limiti 250k, tüm stokları bana kilitlerdi yoksa.

Ne demiştiniz siz hocam acaba?
Kartımdan para çekilmesine rağmen ürünümün siparişte görünmediğini söyledim. Onlarda sipariş numaramı istemişlerdi. Numarayı verdiğimde ürünüm kargoya verildi.

O malın ülkeye girişi 60 lira falandır zaten anca.

Kartımdan para çekilmesine rağmen ürünümün siparişte görünmediğini söyledim. Onlarda sipariş numaramı istemişlerdi. Numarayı verdiğimde ürünüm kargoya verildi.

Hocam paranın çekilmesine rağmen siparişin oluşmadığı ve gönderilmesini talep ettiğimi yazdım. Ek olarak sipariş numarası ve dekontta ekledim. Mail olarak gönderdim sizde öyle yaptınız değil mo?

Arkadaşlar değmez. Bakın önceki konuyada yazdım burayada yazıyorum gidin Epey'den karşılaştırın Rampage Vector ve Gamepower Ranger'ı. Aynılar. Hiç bi farkları yok. Boşu boşuna yanmaya değmez. Olmadı gidin ikinci elden paşalar gibi daha kaliteli seçenekleri alın.

Hocam 60TL'ye çakma kulak içi kulaklık kalmadı 60 TL için değer. Tabii benim siparişimi oluşturmadılar parayı çekip ama umarım gönderim sağlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…