Kado Başarılı Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 3 2 Mayıs 2026 #31 Guneyxz dedi: O dakikada site tamamen çökmemiş miydi nasıl alabildiniz? Genişletmek için tıkla... 5 sekme ödeme sayfasındaydı 1 tanesi 3D ödemeye geçti onaylama gelmemişti SMS'e çevirdim kodla alabildim şans işi biraz trafik kime izin verirse o alıyor fazla F5 atanlar Cloudflare'ye kurban gitti. Kargoya verilmiş bu arada.
Guneyxz dedi: O dakikada site tamamen çökmemiş miydi nasıl alabildiniz? Genişletmek için tıkla... 5 sekme ödeme sayfasındaydı 1 tanesi 3D ödemeye geçti onaylama gelmemişti SMS'e çevirdim kodla alabildim şans işi biraz trafik kime izin verirse o alıyor fazla F5 atanlar Cloudflare'ye kurban gitti. Kargoya verilmiş bu arada.
Turgineer Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 557 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 571 Yer Türkiye 5 Mayıs 2026 #32 Mr. Falcon dedi: Amazon depo bile dahil. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum neden uzun süredir iade HDD düşmüyor siteye.
Mr. Falcon dedi: Amazon depo bile dahil. Genişletmek için tıkla... Bende diyorum neden uzun süredir iade HDD düşmüyor siteye.