Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 513 Beğeniler 272 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 14:42 #1 MMORPG seven arkadaşlar varsa indirime girmiş, alın derim. Genel olarak her indirimde bu fiyatlara düşen bir oyun.
MMORPG seven arkadaşlar varsa indirime girmiş, alın derim. Genel olarak her indirimde bu fiyatlara düşen bir oyun.
GodOfWar Uzman Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.036 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 976 Yer İstanbul Bugün 15:21 #2 Konuyu Crimson Desert olarak okudum. Allah kahretmesin dedim nasıl bu kadar düşmüş diye düşünüyorum. Güzel oyun bu arada bedava.
Konuyu Crimson Desert olarak okudum. Allah kahretmesin dedim nasıl bu kadar düşmüş diye düşünüyorum. Güzel oyun bu arada bedava.
pesimist34 Üstün Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 3.881 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.204 Yer Bolu Dağı Tüneli Bugün 15:24 #3 Bedava verilen de bir oyun. Aklinizda bulunsun.
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 513 Beğeniler 272 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Bugün 15:30 #4 GodOfWar dedi: Konuyu Crimson Desert olarak okudum. Allah kahretmesin dedim nasıl bu kadar düşmüş diye düşünüyorum. Güzel oyun bu arada bedava. Genişletmek için tıkla... Steam'de ilk gördüğümde ben de öyle sanmıştım.
GodOfWar dedi: Konuyu Crimson Desert olarak okudum. Allah kahretmesin dedim nasıl bu kadar düşmüş diye düşünüyorum. Güzel oyun bu arada bedava. Genişletmek için tıkla... Steam'de ilk gördüğümde ben de öyle sanmıştım.