Captain Skriniar 64 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 790 Beğeniler 479 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 15 Haziran 2026 #1 MMORPG seven arkadaşlar varsa indirime girmiş, alın derim. Genel olarak her indirimde bu fiyatlara düşen bir oyun.
MMORPG seven arkadaşlar varsa indirime girmiş, alın derim. Genel olarak her indirimde bu fiyatlara düşen bir oyun.
GodOfWar 64 Başarılı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 1.387 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 1.359 Yer İstanbul 15 Haziran 2026 #2 Konuyu Crimson Desert olarak okudum. Allah kahretmesin dedim nasıl bu kadar düşmüş diye düşünüyorum. Güzel oyun bu arada bedava.
Konuyu Crimson Desert olarak okudum. Allah kahretmesin dedim nasıl bu kadar düşmüş diye düşünüyorum. Güzel oyun bu arada bedava.
pesimist34 64 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.099 Makaleler 14 Çözümler 52 Beğeniler 7.558 Yer Bolu Dağı Tüneli 15 Haziran 2026 #3 Bedava verilen de bir oyun. Aklinizda bulunsun.
KS KS Captain Skriniar 64 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 790 Beğeniler 479 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 15 Haziran 2026 #4 GodOfWar dedi: Konuyu Crimson Desert olarak okudum. Allah kahretmesin dedim nasıl bu kadar düşmüş diye düşünüyorum. Güzel oyun bu arada bedava. Genişletmek için tıkla... Steam'de ilk gördüğümde ben de öyle sanmıştım.
GodOfWar dedi: Konuyu Crimson Desert olarak okudum. Allah kahretmesin dedim nasıl bu kadar düşmüş diye düşünüyorum. Güzel oyun bu arada bedava. Genişletmek için tıkla... Steam'de ilk gördüğümde ben de öyle sanmıştım.
ExellionTR 17 Üstün Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.336 Çözümler 5 Beğeniler 1.230 5 Temmuz 2026 #5 Kendi launcher'ından mı yoksa Steam'den mi önerirsiniz? Steam'de sahibimden, launcher'da yok fakat 22₺'ye düşmüş. Solo oyuncuyum, takılmalık MMO bakıyordum, grafikleri, combatı vs. çok iyi duruyor BDO'nun.
Kendi launcher'ından mı yoksa Steam'den mi önerirsiniz? Steam'de sahibimden, launcher'da yok fakat 22₺'ye düşmüş. Solo oyuncuyum, takılmalık MMO bakıyordum, grafikleri, combatı vs. çok iyi duruyor BDO'nun.