Steam Black Mesa 68,22 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 527
Makaleler
22
Günaydın efendim. Kimse konusunu açmamış belli ki, o nedenle ben açayım dedim. Black Mesa şu anda 68 TL yani 2 dolar civarında. Oyunu özetlemek gerekirse: Black Mesa, Half-Life'ın teknik açıdan elden geçirilmiş versiyonu oluyor. Fan yapımı da denebilir. Dolar kuruna geçmeden önce indirimlerde daha ucuza satılıyordu ama indirimsiz halinin 10,49 dolar yani yaklaşık 342 TL ettiğini gördüğünüzde size bedava gibi gelebilir. Bence kaçırmayın. İndirimler 3 gün sonra bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke aynısını 2. oyuna yapsalar, Eps 1 ve 2 de dahil. Opposing Force ve Blue Shift'e de.
Steam'de Tripmine Studios Opposing Force ve Blue Shift için bir remake yapıyor. Oyunun ismi Operation: Black Mesa. Nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum. İkinci oyuna remake yapmak herkesin harcı değil, umarım birileri yapar.

Steam'de Tripmine Studios Opposing Force ve Blue Shift için bir remake yapıyor. Oyunun ismi Operation: Black Mesa. Nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum. İkinci oyuna remake yapmak herkesin harcı değil, umarım birileri yapar.
Evet 2. oyun bayağı uzun, çok fazla mekan var. Biraz zordur Remake'i

Operation: Black Mesa da bayağıdır var ama ne durumda bilmiyorum, hiç onunla ilgili şu zamanda çıkacak şöyle böyle diye haber duymadım, umarım salmamışlardır projeyi.

Evet 2. oyun bayağı uzun, çok fazla mekan var. Biraz zordur Remake'i

Operation: Black Mesa da bayağıdır var ama ne durumda bilmiyorum, hiç onunla ilgili şu zamanda çıkacak şöyle böyle diye haber duymadım, umarım salmamışlardır projeyi.
Black Mesa'nın yapım süresini düşünürsek erken çıkmasını pek beklemiyorum. Yapımcıların da pek öyle bir niyeti yok gibi. Geç çıksın ama güzel çıksın tıpkı Black Mesa gibi.

Güzel oyun fakat asla bitiremedim. Sorun çoğunluk bende fakat Xen bölümleri çok gereksiz uzatılmış, bir süre sonra yeter diyerek kapatası geliyor insanın. (Ayrıca bunun HL1'i 4 kere bitirmemle de ilgisi var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
@java Xen bölümleri gerçekten çok uzatılmıştı katılıyorum. Birbirini tekrarlayan çok fazla bulmaca vardı ama görsel olarak çok tatmin ediciydi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt