Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Ocak 2024
- Makaleler
- 20
Kaliteli denebilecek sayılı yapımlardan biri bana kalırsa, ancak herkese hitap etmeyebilir. Dexter ve Suits dizilerine de bakabilirsiniz.
Yakuza
Becerikli
Lost-Heroes-Prison Break üçlüsü yayınlandığı dönemde universitedeydim ben, efsane zamanlardı, hele bir de 2010'da spacratus çıktıydı. Sonra Fringe vardır bilim kurgu olarak, person of interest-chuck vs. o dönem altın dönemdi ya. Daha çok var da hangi birini sayalım.
ggbye
Başarılı
One Pıece nasıl? Dexter ve Suits dizileri Netflix platforumunda var mı?Kaliteli denebilecek sayılı yapımlardan biri bana kalırsa, ancak herkese hitap etmeyebilir. Dexter ve Suits dizilerine de bakabilirsiniz.
Lost ve Supernatural gibi dizi var mı?Lost-Heroes-Prison Break üçlüsü yayınlandığı dönemde universitedeydim ben, efsane zamanlardı, hele bir de 2010'da spacratus çıktıydı. Sonra Fringe vardır bilim kurgu olarak, person of interest-chuck vs. o dönem altın dönemdi ya. Daha çok var da hangi birini sayalım.
Öküz
Uzman
Her bölümü ayrı bir kısa film birbirleriyle bağlantısı yok ki nasıl tuhaf geldi?Dizi güzel mi? İlk sezon bitti tuhaf geldi. Başka dizi öneriniz var mı?
- Makaleler
- 20
One Piece izlemedim, bir şey diyemem. Dexter ve Suits, Netflix üzerinde var ancak sanırım Dexter Türkiye'de izlemeye açık değil.One Pıece nasıl? Dexter ve Suits dizileri Netflix platforumunda var mı?
Lost ve Supernatural gibi dizi var mı?
ggbye
Başarılı
Olay bu zaten, 3 bölüm baydı.Her bölümü ayrı bir kısa film birbirleriyle bağlantısı yok ki nasıl tuhaf geldi?
Olay bu zaten, 3 bölüm baydı.Her bölümü ayrı bir kısa film birbirleriyle bağlantısı yok ki nasıl tuhaf geldi?
Elma ısıran
Üstün
Çok sert bir dizi bana kalırsa. Beni çok geriyor.
- Makaleler
- 1
Güzel dizi ama herkese gelmez.
Üzerine Rick And Morty veya Love,Death&Robots'un ilk sezonu akar.
Anime tarafında komedi unsuru için İsekai Ojisan öneririm.
Üzerine Rick And Morty veya Love,Death&Robots'un ilk sezonu akar.
Anime tarafında komedi unsuru için İsekai Ojisan öneririm.