ege0

Uzman
Sinematiklerde FPS düşüşü oluyor, şu anlık yeni başladım ama ilk sinematikte oldu. Fight esnasında o en fazla 60'dan 57ye falan düşüyor (FPS kilidi koydum). En çok yürürken falan FPS sayacına bakıyorum stabil 60 olmasına rağmen kasıyor gibi hissettiriyor.

İlk boss fightta mavi adamı kestiğimde hiç kasıyormuş gibi hissetmedim, sadece yürürken hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
%1 FPS değeri ve monitor Hz nedir?
DRM korumasından dolayı olabilir mi acaba?
%1 FPS değeri açık oynamıyorum fakat mouse hassasiyetini azaltınca ve görüntü bulanıklaştırmayı kapatınca kasma hissi kayboldu.

DRM korumasından dolayı olabilir mi acaba?
merakımdan soruyorum DRM nedir? korsanla ilgili bir şey ise oyunu epic'den satın aldım

Son düzenleme:
Merakımdan soruyorum DRM nedir? Korsanla ilgili bir şey ise oyunu Epic'den satın aldım.

Hocam DRM (digital rights management) yani dijital haklar yönetimi, oyunlarda bir oyunun kırılmasını önlemek için konulan sistem. Bunu Denuvo gibi yazılımlarla yaparlar. Bundan dolayı bazı oyunlarda FPS kaybı ve takılmalar olabiliyor. Bu oyunda da Denuvo'nun kullanıldığını gördüm ve bundan dolayı olabilir diye düşündüm. Bundan yüzden oyun kırılamadı.

Sinematiklerde FPS düşüşü oluyor, şu anlık yeni başladım ama ilk sinematikte oldu. Fight esnasında o en fazla 60'dan 57ye falan düşüyor (FPS kilidi koydum). En çok yürürken falan FPS sayacına bakıyorum stabil 60 olmasına rağmen kasıyor gibi hissettiriyor.

İlk boss fightta mavi adamı kestiğimde hiç kasıyormuş gibi hissetmedim, sadece yürürken hissediyorum.
Bazı oyunlarda oyun için Frame Generation sorunlu oluyor. Eğer kullanıyorsanız sorun bundan kaynaklı olabilir. FPS Sayacında 60 fps gösterse de oyun 60 fps vermeyebiliyor.