Blackshark V2 X vs Cloud Stinger 2

Düşük bütçelerde marka kulaklık tavsiye etmiyorum ben şahsen. Kulaklıklar jaklı olduğu için performansı %100 olarak anakartın ses kartına bakıyor. İkisi arasından kesin bir tercih yapılacaksa Blackshark V2 X derim. HyperX kulaklıklardan uzak durun.

Son düzenleme:
Bu ikisi arasından Razer daha iyi.
Neden özellikle Razer? Gördüğüm kadarı ile Razer sanal bir 7.1 sunarken HyperX gerçek bir 7.1 deneyimi sunuyor. Ayrıca 3 taksite vadesiz oluşu bu iki kulaklık beni cezbediyor. Farklı önerilerin varsa yazın tabii bu bütçelerde.

İki ürün de 3.5mm jak ile geliyor, 7.1 falan hikaye ikisinde de. Dahili ses karltarı yok yani sanal bile olsa 7.1 yok. Yazılım destekleri pazarlama stratejisi, iki ürün de kendi markalarının yazılımlrını desteklemiyor. Bunun tek örneği ilk çıkan Arctis 3 modelleriydi, onlar da artık satışta değil. Gerçek 7.1'e gelecek olursak, bugün neredeyse piyasadaki hiçbir kulaklıkta yok.

Son olarak, iki ürünü de kafasına takıp denemiş birisi olarak Stinger alınacak bir ürün değil.

O zaman V2 X tercih edeceğim. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Stinger'a 10 dakika dayanabildim, V2X daha iyi onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…