Bloodborne PS4 Emulator ile inanılmaz gelişimi

679

Uzman
Evet, yine bir Sony'nin kendi ayağına sıkma durumuyla karşı karşıyasınız. Oyun Emulator'de önceden sadece menü ekranında çalışırken şu anda bayağı ilerledi ve neredeyse oynanacak kıvama geldi sayılır. Buradan Sony'e de "oh iyi oldu" diyorum. PC'ye gelmesini FromSoftware bile istiyor iken hâlen çıkartmamak için inatlaşırsan olacağı bu. Şimdi git Concord falan live service oyunlarla uğraşmaya devam et. Beleş para kaynağını da az da olsa kaybetmiş durumdadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar hızlı gelişmesinin sebebi projenin açık kaynaklı olması ve isteyen herkesin proje üzerinde çalışabilmesi çok uzak değil en fazla 1 ay içinde yüksek sistemler için 60 FPS oynanılabilir olur.

İddia'ya göre zaten 2 haftaya tamamlanacağı söyleniyor. Topluluk baya uğraşıyor Bloodborne için.

Bloodborne'nun oynanabilir hal alması yakında Uncharted 1-2-3, İnfamous Second Son gibi PS4 neslinden sıkışmış oyunlar oynanabilir hale getirecektir.

Sony'nin Grafik takıntısı yüzünden çoğu oyununu PC'ye getirmemesi saçmalık.

shadPS4 çok hızlı gelişti bence. Hala inanamıyorum.
Geliştiricilerinin arasında geliştirici belgelerine sahip kişiler olabileceğini düşünüyorum. Veya geliştirici belgeleri olan kişilerden destek alıyorlar bence.

Onların PC versiyonu yok muydu? Yokmuş

Son düzenleme:
Sonunda en iyi Souls oyunu olduğunu düşündüğüm bu şaheseri PC'de daha düzgün bir şekilde oynayacağız. Şu oyunu hâlâ konsola özel tutmaları cidden şaşırtıcı zaten.

Uncharted 4 ve Lost Legacy PC'ye çıktı. 1-2-3 çıkmadı, RPCS3 üzerinden oynanabiliyor ama sisteminin bayağı iyi olması gerekiyor.
Kusura bakmayın, eklediğim oyunu ben PS4'teki nathan drake collection'ın PC versiyonu sanıyordum.

İfadeler: 444
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…