1 15373 Becerikli Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 284 Çözümler 1 Beğeniler 229 14 Ocak 2025 #1 Selam, Bludit kullanıyorum ve ona özgü tema ve eklenti yapmak istiyorum, sizce bu sisteme yapmalı mıyım?
Selam, Bludit kullanıyorum ve ona özgü tema ve eklenti yapmak istiyorum, sizce bu sisteme yapmalı mıyım?
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 14 Ocak 2025 #2 15373 dedi: Selam, Bludit kullanıyorum ve ona özgü tema ve eklenti yapmak istiyorum, sizce bu sisteme yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bizde Artado olarak bludit kullaniyoruz ancak cok güçlü bir sistem değil kendisi bence. WordPress ile ozellestirmeler yapmak Bludit'e kıyasla daha iyi olabilir.
15373 dedi: Selam, Bludit kullanıyorum ve ona özgü tema ve eklenti yapmak istiyorum, sizce bu sisteme yapmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Bizde Artado olarak bludit kullaniyoruz ancak cok güçlü bir sistem değil kendisi bence. WordPress ile ozellestirmeler yapmak Bludit'e kıyasla daha iyi olabilir.
KS KS 1 15373 Becerikli Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 284 Çözümler 1 Beğeniler 229 15 Ocak 2025 #3 @Sxinar, Wordpress güzel ama ben onu hiç sevmiyorum. Bludit güzel ve dediğin gibi. Yine de bu script ile uğraşmak güzel geliyor bana.
@Sxinar, Wordpress güzel ama ben onu hiç sevmiyorum. Bludit güzel ve dediğin gibi. Yine de bu script ile uğraşmak güzel geliyor bana.
Sxinar Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.748 Makaleler 1 Çözümler 19 Beğeniler 1.774 Yer Türkiye 15 Ocak 2025 #4 15373 dedi: @Sxinar, Wordpress güzel ama ben onu hiç sevmiyorum. Bludit güzel ve dediğin gibi. Yine de bu script ile uğraşmak güzel geliyor bana. Genişletmek için tıkla... O zaman seçim belli Bludit'e ben yabancıyım ve biraz garip geliyor bana ama özelleştirilme seçeneği bol. Hayırlı olsun.
15373 dedi: @Sxinar, Wordpress güzel ama ben onu hiç sevmiyorum. Bludit güzel ve dediğin gibi. Yine de bu script ile uğraşmak güzel geliyor bana. Genişletmek için tıkla... O zaman seçim belli Bludit'e ben yabancıyım ve biraz garip geliyor bana ama özelleştirilme seçeneği bol. Hayırlı olsun.
KS KS 1 15373 Becerikli Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 284 Çözümler 1 Beğeniler 229 15 Ocak 2025 #5 Sxinar dedi: O zaman seçim belli Bludit'e ben yabancıyım ve biraz garip geliyor bana ama özelleştirilme seçeneği bol. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Güzel temalar ve eklentilerle adam olur o sistem.
Sxinar dedi: O zaman seçim belli Bludit'e ben yabancıyım ve biraz garip geliyor bana ama özelleştirilme seçeneği bol. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Güzel temalar ve eklentilerle adam olur o sistem.