palien

Başarılı
Cloud 3 kablolu var. Bilgisayar başında çok olduğum için kulak içi kullanmak istiyorum. Samsung Buds 3 Pro var şu an. Bunun için Bluetooth aparatı tavsiyeniz var mı? 5.4 5.3 şeyler var çok fark eder mi acaba? Bazen oyunlarda da kullanmak istiyorum, mesela GTA, CS, LoL. Kulaklık 5.4 destekliyor. İnternette çok yok yurt dışı gösteriyor gereksiz para arttırıyor uzun sürüyor gelmesi.

Ben bu ürünü kullanıyorum. Kutusunda 5.0 yazsa da yazılımsal olarak sistemde 5.3 gözüküyor.

Ama aynı markanın alt markası olan şu ürünü direkt 5.3 olarak satıyorlar. İkisi de aynı fiyat.

Bluetooth gamepad vb. rahatsız etmese de(bazıları gecikme yaşıyormuş, ben hiç yaşamadım) ama kulaklık gibi şeylerde rahatsız edebilir. Kulaklık kullananlar Bluetooth sürümünden bağımsız iyi bir deneyim yaşamadıklarını belirten çok yorum var. Rekabetçi oyunlarda kablosuz kullanmak istiyorsan kendi dongle olan bir kulaklık alman daha mantıklı olacaktır.

Ek olarak şu ürünler var. Belki antenli almak sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Son düzenleme: