Bluetooth adaptörü önerisi

TP-LINK bende kullandım ve halen var tavsiye etmiyorum. ASUS konusunda da kullanan arkadaşım oldu ama o da sanırsam pek memnun değildi.

TP-LINK bende kullandım ve halen var tavsiye etmiyorum. ASUS konusunda da kullanan arkadaşım oldu ama o da sanırsam pek memnun değildi.
Neden tavsiye etmiyorsunuz? Nasıl bir sorun yaşadınız? UB500 ile sorun yaşayan görmemiştim daha önce.

Neden tavsiye etmiyorsunuz? Nasıl bir sorun yaşadınız? UB500 ile sorun yaşayan görmemiştim daha önce.
Kulaklık kullandım ses konusunda kasa masamın aşağısındaydı, seslerde gecikme ve ufaktan kesilme oluyordu. Bunun dışında kablosuz bir klavye kullandım bu sefer de klavye bağlantısında arada bastığım tuşlar çok geç geliyordu. Bende ardından farklı bir klavye ile denedim ama sorun klavye de değildi çünkü farklı bilgisayarlarda denediğimde sorun yoktu.

Driverları güncel miydi peki? UB500'ü mouse ve controllerla kullanmıştım. Gayet sağlıklı çalışıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…