Bluetooth kulaklığım ile konuşamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Borz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 81
  • Etiketler Etiketler
    bluetooth

Borz

Uzman
Merhaba. Elimde Masasüstü bilgisayarıma bağladığım TP-Link 5,3 Bluetooth dongle var. Bunun ile kulakığımı bilgisayara bağladığımda iyi ses kalitesi alıyorum ama konuşamıyorum. 2 farklı ayar var: Hands Ag Free Audio ve stereo. Hands ag Free Audio'da ses kalitesi çok kötü oluyor. 2 moddan da konuşma yapamıyorum. Nasıl çözerim?

- Bilgisayarınızın Bluetooth ayarlarını kontrol edin:
- Başlat menüsüne gidin ve "Ayarlar"ı açın.
- "Cihazlar" seçeneğine tıklayın ve "Bluetooth ve diğer cihazlar" bölümüne gidin.
- Bluetooth kulaklığınızı burada görün ve bağlantının doğru yapıldığından emin olun.

- Ses ayarlarını kontrol edin:
- Sağ altta ses simgesine sağ tıklayın ve "Ses ayarlarını aç" seçeneğine tıklayın.
- "Giriş" sekmesine geçin ve Bluetooth kulaklığınızı giriş aygıtı olarak seçtiğinizden emin olun.
- Gerekirse kulaklığınızın seviyesini ayarlayın.

- Bluetooth kulaklığınızın sürücülerini güncelleyin:
- Aygıt Yöneticisi'ni açın (Başlat menüsünde "Aygıt Yöneticisi" yazın).
- "Ses, video ve oyun denetleyicileri" kısmını genişletin ve Bluetooth kulaklığınızı bulun.
- Sağ tıklayarak "Sürücüyü güncelle" seçeneğini seçin.

- Kulaklığınızı resetleyin ve tekrar bağlayın:
- Kulaklığınızı kapatın ve ardından birkaç saniye bekleyin.
- Kulaklığı tekrar açın ve bilgisayarınıza yeniden bağlayın.

- Alternatif olarak, Bluetooth aygıtınızı "Hands-Free Telephony" olarak ayarlamak isteyebilirsiniz:
- Ayarlar menüsünde "Ses" veya "Ses ve Video" bölümünü kontrol edin.
- Bluetooth kulaklığınızı orada "Hands-Free" modunda ayarlayın.

Bu adımları izledikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, kulaklığın veya dongle'ın teknik özelliklerini kontrol etmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…