Çözüldü Bluetooth kulaklık USB Dongle ile bağlanınca ses kalitesi düşer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

domuzcan

Başarılı
Arkadaşlar selam,

Bir süredir TaoTronics SoundLiberty 53 Pro marka model Bluetooth kulaklığı kullanıyorum. Headset kulaklıklar uzun süreli kullanımda rahatsız ettiğinden dolayı, Bluetooth kulaklığımı da masaüstü bilgisayarda kullanmak istiyorum. Anakartımda Wi-Fi ve Bluetooth desteği olmadığı için "dongle" almam gerekiyor. Bundan daha önemli tartışma konusu ise eğer ben bu dongle ile kulaklığımı bilgisayara bağlarsam Discord üzerinden hem sohbet edip hem aynı anda video izleyebilir miyim, seste bir kalite kaybı olur mu? Yerli yabancı herhangi bir test göremedim bununla alakalı o yüzden buraya başlık açıyorum.​

Teşekkürler, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmaz, CH520'yi 2 aydan uzun bir süredir S-link BT dongle ile kullanıyorum. Gayet memnunum.

Kulaklık Bluetooth 5.0 destekliyor. Siz de 5.0 destekli bir dongle aldığınız sürece kalitede herhangi bir düşüş olmamalı.

Bunun gibi:

Ürün önerisi isteyecektim, teşekkür ederim yanıtınız için.

Yapmaz, CH520'yi 2 aydan uzun bir süredir S-Link BT dongle ile kullanıyorum. Gayet memnunum.

Teşekkür ederim yanıtınız için, benim için önemli bir başlıktı

Son düzenleyen: Moderatör:
HandsFree acarsan ses kalitesinde kayip olur. Cunku yuksek kalite ses ile mikrofon destegini ayni anda sunacak kadar bant genisligini sunmak epey zor.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Bahsettiğiniz özelliği açık tutarsam kablolu bir bağlantıya göre ne kadar düşük kalitede bir sonuç alırım? Kapalı olduğunda hem mikrofon hem kulaklık olarak kullanabilir miyim? HandsFree konusunda da aydınlatırsanız veya kaynak atarsanız mutlu olurum.

Teşekkür ederim yanıtınız için. Bahsettiğiniz özelliği açık tutarsam kablolu bir bağlantıya göre ne kadar düşük kalitede bir sonuç alırım?
Yuzdelik bir kayip soyleyemem, kendin test etmelisin.
Kapalı olduğunda hem mikrofon hem kulaklık olarak kullanabilir miyim?
HandsFree'yi kapattiginda mikrofon deaktif olur ve ses kalitesi tam performans verir. Ama 1-2 kulaklikta HandsFree kapali olmasina ragmen mikrofonunun calistigiyla alakali konular gormustum, onlarda farkli bir durum varsa bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…