Rehber BluetoothLE Spam Uygulaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 35gvm78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    bluetooth
Herkese selam! Bugün sizlere Bluetooth'le spam uygulamasını tanıtacağım.

1) BluetoothLE nedir?
BluetoothLE ismi Bluetooth Low Energy'nin kısaltılmasıdır. Bu sistemle sağlık, fitness ve benzeri birçok alanda Bluetooth'un bu sürümü kullanılır. Klasik Bluetooth'tan farkı daha az güç harcaması ve sürekli bağlantı gerektirmemesidir.

2) BluetoothLE spam nasıl çalışır?
Aslında çalışma mantığı çok basittir, yazılımın yüklü olduğu cihaz düşük düzeyde Bluetooth sinyali yayar ve kurban cihazların yazılımda bulunan bağlantı yazılımlarını uyarır. Kurban cihazdaki sistem yazılımı bunu kulaklık bağlantı paketi olarak algıladığı için otomatik olarak bağlanmaya çalışır ama başarılı olamaz. Sonra denedikçe dener ve ekrandan uyarı bir süre gitmez. Bu da takdir edersiniz ki gayet rahatsız edici bir durumdur.

3- Uygulama incelemesi
Uygulama açık kaynaklı bir yazılımdır ve GPL-3 lisanslandırmasına sahiptir.
Uygulama GitHub veya F-Droid üzerinden indirilebilir.
Uygulama açıldığında bizden ilk olarak bazı izinler istiyor. Bu izinleri veriyoruz.

İzinleri verdikten sonra uygulama arayüzü bizi karşılıyor.

Saldırı yapabileceğimiz birkaç sistem var bunlar;
  • Fast Pair (Android)
  • Continuity (iOS)
  • Easy Setup (Samsung [Dipnot: Çalıştığına hiç şahid olmadım])
  • Swift Pair (Windows 10 ve üzeri)
  • Lovespouse (Bluetooth'lu titreşimli oyuncaklar)
  • Kitchen Sink (Allah ne verdiyse)
Aşağıya bazı videolar bırakacağım elimde bu cihazlardan olmadığı için ancak okulda denediğim kadarıyla en başarılı sonuç iOS işletim sistemine sahip cihazlarda (özellikle iOS 17 sürümünde cihazı çökertebiliyor) gözlemledim. En başarısız sonuç yani neredeyse hiç uyarı çıkmayan cihazlarda One UI 5 ve üzeri cihazlardı.

Ek olarak uygulama içerisinde atılan spam saldırılarını da tespit edebilirsiniz.

İndirme Bağlantısı:

app-relase.apk dosyasını indirip kurun.

Tamamen eğitim amaçlı bir yazıdır. Hiçbir şekilde başkalarının izni olmadan kullanmamalısınız. Hiçbir konuda sorumluluk kabul etmiyorum!

Son düzenleme:
GitHub linki bırakır mısınız hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows ve Android'lerde pek işe yaramıyor. En iyi iOS cihazlarda iş yapıyor.

Hocam bende permission yanmıyor.

Her zaman değildi sadece uygulamayı kullanırken yapsak permission yanmasa sorun olur mu?

Olur. Zaten ayarlarda ne zaman eriştiği yazıyor. Olmadı kullanmazken durmaya zorla veya uygulamayı silersiniz.

Olur. Zaten ayarlarda ne zaman eriştiği yazıyor. Olmadı kullanmazken durmaya zorla veya uygulamayı silersiniz.

Spam detector nedir hocam? Bu uygulamayı kullanıp yakınımda bulunan kişilerimi gösterir yoksa kimlere spam atabilirim onları mı gösterir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…