THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.150 Makaleler 17 Çözümler 21 Beğeniler 2.308 Yer Rockport City Bugün 16:12 #1 Dürüst olmak gerekirse ben beğenemedim. Grafik modu kurmadığım için grafikleri çok kötü duruyor. Bi' ilk fotoğraf iyi çıkmış. Sürprizbozan: Fotoğraflar
Dürüst olmak gerekirse ben beğenemedim. Grafik modu kurmadığım için grafikleri çok kötü duruyor. Bi' ilk fotoğraf iyi çıkmış. Sürprizbozan: Fotoğraflar
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.722 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail Bugün 17:11 #2 Bende sevmiyorum oyunda grafikler çok parlak grafik moduyla adam oluyor.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.150 Makaleler 17 Çözümler 21 Beğeniler 2.308 Yer Rockport City Bugün 17:12 #3 Modu kuruyorum hata verip duruyor, keşke iade etseydim fizikleri de bir şeye benzemiyor.
TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.722 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail Bugün 17:12 #4 THE KEROXEA dedi: Modu kuruyorum hata verip duruyor, keşke iade etseydim fizikleri de bir şeye benzemiyor. Genişletmek için tıkla... Anca arkadaşlarla falan sarar ben öyle oynuyorum onun harici tırt bana göre.
THE KEROXEA dedi: Modu kuruyorum hata verip duruyor, keşke iade etseydim fizikleri de bir şeye benzemiyor. Genişletmek için tıkla... Anca arkadaşlarla falan sarar ben öyle oynuyorum onun harici tırt bana göre.
KS KS THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.150 Makaleler 17 Çözümler 21 Beğeniler 2.308 Yer Rockport City Bugün 17:13 #5 TırcıDerler dedi: Anca arkadaşlarla falan sarar ben öyle oynuyorum onun harici tırt bana göre. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarla da sarmaz o derece tırt. Oyunun ayakta kalma sebebi modlar yoksa stock haliyle kimse oynamaz.
TırcıDerler dedi: Anca arkadaşlarla falan sarar ben öyle oynuyorum onun harici tırt bana göre. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarla da sarmaz o derece tırt. Oyunun ayakta kalma sebebi modlar yoksa stock haliyle kimse oynamaz.