Boo kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5438
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 607

5438

Deneyimli
Makaleler
1
Matching uygulaması olan boo sizce kullanılır mı? Ben yükledim çünkü o seviyeye ulaştım.

Sevgili dostum, tanışma uygulamalarını kullanmış biri olarak söylüyorum oradan hayır gelmez. Tabiri caizse sadece cinselliğe hayatını adamış başka da pek bir şey düşünmeyen kız ve erkeklerle dolu orası.

Gerçek hayatta birini bulamıyorum işte sorun orada.
Benim şehrimde yaşayan ama sanaldan tanıştığım bir kız vardı onunla da ilişkilerim iyi gitmedi. Zira kendisi bana, seni seviyorum bile diyemiyordu. Naçizane önerim, zorlarsan stresten kusma ya da travma tarzı olaylar yaşaman yüksek. O yüzden zorlama, biliyorum zor ama sevgili sandığın kadar matah bir şey değil.

Benim şehrimde yaşayan ama sanaldan tanıştığım bir kız vardı onunla da ilişkilerim iyi gitmedi. Zira kendisi bana, seni seviyorum bile diyemiyordu. Naçizane önerim, zorlarsan stresten kusma ya da travma tarzı olaylar yaşaman yüksek. O yüzden zorlama, biliyorum zor ama sevgili sandığın kadar matah bir şey değil.
Travma geçirdim yeteri kadar.

Premium alacak kadar ileriye gittim.

@Oltran konu sahibi ısrarcı olduğu için, en az kötü diyebileceğiniz matching uygulmasını söylemeniz daha iyi olabilir.
@5438 lütfen yanlış anlamayınız, dediğiniz gibi 30 defa red edildiyseniz bir yerde hata yapıyor olabilirsiniz. Matching uygulması yerine kendinizi geliştirmeniz daha iyi olabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt