30 kere reddedilmiş biriyim. Seçenek kalmadı.Sevgili dostum, tanışma uygulamalarını kullanmış biri olarak söylüyorum oradan hayır gelmez. Tabiri caizse sadece cinselliğe hayatını adamış başka da pek bir şey düşünmeyen kız ve erkeklerle dolu orası.
O tarz uygulamalardan hayırlı birini bulma şansın pek yok baştan söylemiş olayım.
35 olur en azından.O tarz uygulamalardan hayırlı birini bulma şansın pek yok baştan söylemiş olayım.
Hatta sana şöyle söyleyeyim, sanaldan tanıştığım herhangi ilişkiden hayır gelmedi şu ana kadar. Birisi beni stresten kusma olayına götürdü, diğeri tüm ailevi şeylere, dertlerime vs sövdü gitti falan.
Gerçek hayatta birini bulamıyorum işte sorun orada.Hatta sana şöyle söyleyeyim, sanaldan tanıştığım herhangi ilişkiden hayır gelmedi şu ana kadar. Birisi beni stresten kusma olayına götürdü, diğeri tüm ailevi şeylere, dertlerime vs sövdü gitti falan.
Benim şehrimde yaşayan ama sanaldan tanıştığım bir kız vardı onunla da ilişkilerim iyi gitmedi. Zira kendisi bana, seni seviyorum bile diyemiyordu. Naçizane önerim, zorlarsan stresten kusma ya da travma tarzı olaylar yaşaman yüksek. O yüzden zorlama, biliyorum zor ama sevgili sandığın kadar matah bir şey değil.Gerçek hayatta birini bulamıyorum işte sorun orada.
Travma geçirdim yeteri kadar.Benim şehrimde yaşayan ama sanaldan tanıştığım bir kız vardı onunla da ilişkilerim iyi gitmedi. Zira kendisi bana, seni seviyorum bile diyemiyordu. Naçizane önerim, zorlarsan stresten kusma ya da travma tarzı olaylar yaşaman yüksek. O yüzden zorlama, biliyorum zor ama sevgili sandığın kadar matah bir şey değil.