Çözüldü Boot menüsünde 2 farklı USB görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Volvo Car Corporation Headquarters
Normalde bir tane Udisk olması gerekmiyor mu? Fakat Partition 1 ve 2 olacak şekilde 2 tane var. Hangisini seçeyim?

Dosya Ekleri

• 2ABC03F8-D20E-47D5-BAB7-62AF339C0120.webp
    2ABC03F8-D20E-47D5-BAB7-62AF339C0120.webp
    209,7 KB · Görüntüleme: 89
Çözüm
Format atacağınızı varsayarak konuşuyorum, ikisi de aynı kapıya çıkıyor. İkisini de seçebilirsiniz.

Bunun sebebi şu, UEFI sistemlerin birçoğu FAT32 dosya türünden boot edebilir. Yeni sistemler NTFS de boot edebildiği için siz ikisini de görüyorsunuz. Sizin için FAT32 formatında NTFS'e açılan bir kapı gibi düşünün.
Format atacağınızı varsayarak konuşuyorum, ikisi de aynı kapıya çıkıyor. İkisini de seçebilirsiniz.

Bunun sebebi şu, UEFI sistemlerin birçoğu FAT32 dosya türünden boot edebilir. Yeni sistemler NTFS de boot edebildiği için siz ikisini de görüyorsunuz. Sizin için FAT32 formatında NTFS'e açılan bir kapı gibi düşünün.

Son düzenleme:
Çözüm
Format atacağınızı varsayarak konuşuyorum, ikisi de aynı kapıya çıkıyor.

İyi de ikisi de UEFI olarak gösteriyor. Benim bildiğim sadece birinde UEFI yazması lazım.

Format atacağınızı varsayarak konuşuyorum, ikisi de aynı kapıya çıkıyor.

Tamamdır hocam o zaman 1’i seçiyorum ben.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt