Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 566 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 23 Şubat 2025 #1 Bir köşede dursun diye USB'ye Windows 11 yazdırdım boot menüsünü açtığımda USB gözükmüyordu. Rufus ile yazdırdım. Secure Boot kapattım. Media Creation Tool ile denedim olamdı.
Bir köşede dursun diye USB'ye Windows 11 yazdırdım boot menüsünü açtığımda USB gözükmüyordu. Rufus ile yazdırdım. Secure Boot kapattım. Media Creation Tool ile denedim olamdı.
Çözüm Yusuf Kerem 23 Şubat 2025 Afterbyte dedi: ISO'yu Windows içinden çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Amacım format değilki hocam USB'yi hazırlayıp bir kenara koyacağım ne olur ne olmaz diye. @Recep Baltaş abi yardım eder misin? USB'yi boot menüsünde taktım ve gördü yardımınız için teşekkür ederim.
Afterbyte dedi: ISO'yu Windows içinden çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Amacım format değilki hocam USB'yi hazırlayıp bir kenara koyacağım ne olur ne olmaz diye. @Recep Baltaş abi yardım eder misin? USB'yi boot menüsünde taktım ve gördü yardımınız için teşekkür ederim.
Eminkrkt Uzman Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 39 Beğeniler 14 23 Şubat 2025 #11 Bilgisayara start verdikten sonra usb takıp bakar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 566 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 23 Şubat 2025 #12 Eminkrkt dedi: Bilgisayara start verdikten sonra USB takıp bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Takıp mı başlatayım yoksa başlatıpmı takayım tam anlamadım. Artı 0 Eksi
Eminkrkt dedi: Bilgisayara start verdikten sonra USB takıp bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Takıp mı başlatayım yoksa başlatıpmı takayım tam anlamadım.
Eminkrkt Uzman Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 39 Beğeniler 14 23 Şubat 2025 #13 Önce bilgisayarın güç tuşuna basın sonrasında flash belleği takın. Artı 0 Eksi
KS KS Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 566 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 23 Şubat 2025 #14 Eminkrkt dedi: Önce bilgisayarın güç tuşuna basın sonrasında flash belleği takın. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmadı hocam. Artı 0 Eksi
Eminkrkt dedi: Önce bilgisayarın güç tuşuna basın sonrasında flash belleği takın. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmadı hocam.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 23 Şubat 2025 #15 ISO'yu Windows içinden çalıştırmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 566 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 23 Şubat 2025 #16 Afterbyte dedi: ISO'yu Windows içinden çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Amacım format değilki hocam USB'yi hazırlayıp bir kenara koyacağım ne olur ne olmaz diye. @Recep Baltaş abi yardım eder misin? USB'yi boot menüsünde taktım ve gördü yardımınız için teşekkür ederim. Son düzenleme: 23 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Afterbyte dedi: ISO'yu Windows içinden çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Amacım format değilki hocam USB'yi hazırlayıp bir kenara koyacağım ne olur ne olmaz diye. @Recep Baltaş abi yardım eder misin? USB'yi boot menüsünde taktım ve gördü yardımınız için teşekkür ederim.