Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Kendi saveimde son seviyeye ulaştım ama silahlarım çok güçsüz grind yapacak zamanım da yok bu yüzden WeMod kullanmak istiyorum. Aşağıda bıraktığım orijinal sitesinden indirdim fakat 144 KB olarak gözüküyor inen dosya. Bunun bu kadar az olması normal mi?

1729920933348.webp

Son düzenleme:
Boyut küçük çünkü çevrim içi kurulum yapacak, gerekli verileri sen bu dosyayı çalıştırdığında internetten indirecek. İlk indirdiğin WeMod trainer buysa kurulumu beklemen lazım fakat sıradaki sefere kurulumu çalıştırıp geri hemen görev yöneticisinden sonlandırarak zaten kurulu olan WeMod'a yeni oyunu eklemiş olursun. Diyelim ki Borderlans 3'ten sonra bir de Bioshock 2 trainer lazım oldu ve indirdin, yine bu tip bir setup verecek fakat kurulum bitmeden görev yöneticisinden kapatsan dahi ana uygulama zaten yüklü olduğu için Borderlands 3 trainer açtığın yere bir de Bioshock 2 trainer eklenmiş olacak. Günlük 2 saat trainer kullanım sınırı var, hilelerini yapıp WeMod'u tamamen kapatmanı ve tekrar lazım olduğunda geri açıp bu döngüyle devam etmeni öneririm. Köşeden çarpıya basınca kapanmıyor, sistem tepsisine girip kökünü kurutmak gereken tip bir uygulama ve sistem tepsisinde de o 2 saat sınırını yemeye devam ediyor.

Boyut küçük çünkü çevrim içi kurulum yapacak, gerekli verileri sen bu dosyayı çalıştırdığında internetten indirecek. İlk indirdiğin WeMod trainer buysa kurulumu beklemen lazım fakat sıradaki sefere kurulumu çalıştırıp geri hemen Görev Yöneticisi'nden sonlandırarak zaten kurulu olan WeMod'a yeni oyunu eklemiş olursun. Diyelim ki borderlans 3'ten sonra bir de BioShock 2 trainer lazım oldu ve indirdin, yine bu tip bir setup verecek fakat kurulum bitmeden Görev Yöneticisi'nden kapatsan dahi ana uygulama zaten yüklü olduğu için Borderlands 3 trainer açtığın yere bir de BioShock 2 trainer eklenmiş olacak. Günlük 2 saat trainer kullanım sınırı var, hilelerini yapıp WeMod'u tamamen kapatmanı ve tekrar lazım olduğunda geri açıp bu döngüyle devam etmeni öneririm. Köşeden çarpıya basınca kapanmıyor, sistem tepsisine girip kökünü kurutmak gereken tip bir uygulama ve sistem tepsisinde de o 2 saat sınırını yemeye devam ediyor.

@Helox un dediği gibi dosyaları internetten alıp kurdu 90 MB civarı bir dosya indirdi o kadar. Bütün oyunları algılayıp menüleri gösterdi yani bu sadece Borderlands 3 için değilmiş adını değiştirmişler sadece.
2 saat sınırını bilmiyordum ona dikkat ederim. Teşekkürler.

@Helox un dediği gibi dosyaları internetten alıp kurdu 90 MB civarı bir dosya indirdi o kadar. Bütün oyunları algılayıp menüleri gösterdi yani bu sadece Borderlands 3 için değilmiş adını değiştirmişler sadece.
2 saat sınırını bilmiyordum ona dikkat ederim. Teşekkürler.

2 saat sınırı tamamen paralı üyeliğe geçirmek için inadına yapılmış bir şey ve çok sinsi. Son 5 dakika kaldığında uyarı veriyor ve bittiğinde aniden kapanıyor. Sırf bu yüzden WeMod yerine üreticinin kendi sitesinde saf trainer varsa onu tercih ediyorum. Fling ve MrAntiFun ilk akla gelenler fakat hepsi CheatEngine tabanlı olduğu için FearlessCheatEngine forumunda oyunlar için hazır CheatEngine tabloları var trainer gibi kullanabileceğin, öğrenirsen rahat edersin.