Borsa üzerine rehber hazırlanmasını ister miydiniz?

12578

Deneyimli
Makaleler
15
Borsa üzerine yıllar içinde edindiğim bazı tecrübelerim ve önemli gördüğüm noktalar var. Bunları toparladığım bir rehber hazırladım. Bu rehberin içinde dolaylı olarak kendi deneyimlerimi de paylaşmayı çok isterim. Sizce nasıl olur?

Son düzenleme:
Hiç anlamadığım bir mevzu ama hep merak etmişimdir, neye göre para kazanıldığı. Kolay para kazanmak veya zengin olma hayalim yok sadece merakım vardı ama ilgim dışı bir konu. Okuruz.

Borsanın mantığı var mı hocam? Kumar gibi bir şey geliyor bana.

İfadeler: Sye
Var tabii ki de. Asla öyle bir şey yok. Bu halk arasında dolaşan yanlış bilgiden ibaret. Yalnız her borsada da yok. Mesela BIST'te mantık aramayın.

Hocam güzel olur borsa videoları izliyorum hiçbir şey anlamıyorum anlatırsanız sevinirim.

Tecrübelerinizi dinlemek isteriz hocam. Özellikle mevcut ekonomik şartlarda herkesin öyle ya da böyle dahil olduğu bir konu borsa.

Tecrübelerinizi dinlemek isteriz hocam. Özellikle mevcut ekonomik şartlarda herkesin öyle ya da böyle dahil olduğu bir konu borsa.
Tabii ki de hocam. Yayınlayacağım o zaman birazdan.

Elimdeki hissenin şirket sahibinin bir twittinin gündem olması yüzünden -%8 ile gün kapatmıştım. Yapılan manipülasyonların bile bir mantığı var öyle diyeyim

Hiç anlamadığım bir mevzu ama hep merak etmişimdir, neye göre para kazanıldığı. Kolay para kazanmak veya zengin olma hayalim yok sadece merakım vardı ama ilgim dışı bir konu. Okuruz.

Hocam güzel olur borsa videoları izliyorum hiçbir şey anlamıyorum anlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar rehber yayında. Okuyabilirsiniz.

Hocam aman dikkat edin yatırım tavsiyesi niteliği taşımasın, başınız yanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…