Cheriel

Uzman
İlk defa düzenli çalışıyorum ve soru çözüyorum fakat çözdüğüm sorularda testte 15 soru varsa mutlaka 5 boşum veya yanlışım olabiliyor ama o konunun testini bitirdiğim için konuyla alakalı başka soru çözemiyorum ve diğer konuya geçiyorum. Yanlış mı yapıyorum? Ve birkaç denemenin PDF'ine göz attım, çözdüğüm sorularla alakası yok o yüzden boşa çalışıyorum gibi hissediyorum.

Çözemedigim sorular ise genellikle yeni nesil oluyolar veya soruda bir taktik veya formül var ama onu bilmediğim için çözemiyorum.

YKS için mi? Daha çok zamanınız var, süreci sakin bir şekilde yönetin, çözebildiğiniz kadar soru çözün yanlış yapmaktan korkmayın.

Hatta sınava 2-3 hafta kalsa bile yanlış yaptıysanız sakin kalıp öğrenmeye devam etmelisiniz.

Sınava yakın zamanda bile yanlış-dikkatsizlik yapabilirsiniz ya da sınava haftalar kala geçmiş YKS sorularını çözdüğünüzde beklediğinizden kötü gelebilir. Bir çok yakınımla aynı problemi yaşadım bir çok insan bu şekilde yapıyor fakat sakin kalmayı başarırsanız en iyi netinizi YKS sınavında yapabilirsiniz.