Diğer Bosch 46 parça tornavidalı vidalama ve lokma ucu seti - 499 TL

O zaman almamanızı tavsiye ederim; mıknatıslı değil, küçük vidaları söküp elinize almak çok zor, bir yerlere kaçabiliyor.

Biraz yukarıda mıknatıslı olduğu söylenmiş hocam ama. Emin misiniz? Kullandınız mı? Güzel bir tornavida setine ihtiyacım var hem günlük hem de PC parçalarında kullanmak için.

Biraz yukarıda mıknatıslı olduğu söylenmiş hocam ama. Emin misiniz?

Evet, mıknatıslı.
Uçları bunun içine taktığınızda vidaları mıknatısla tutuyor. Ama sağ-sol yön çevirici kalitesiz, bozuluyor. Aklınızda bulunsun.

Biraz yukarda mıknatıslı olduğu söylenmiş hocam ama. Emin misiniz? Kullandınız mı ? Güzel bir tornavida setine ihtiyacım var hem günlük hem de PC parçalarında kullanmak için.
O konuda yanılmış olabilirim, B12 malum. Şu anda aktif olarak bunu kullanıyorum; mesela bunda büyük olan vida setinde mıknatıs yok, var ise de çok az ama küçüğünde nedense var, anlamış değilim. Hatta ondan çok mutluyum (içinden 2 tane sıkma aparatı çıkıyor).
Bu aldığım üründe geçen hafta indirime girmişti, 550 TL civarında idi. Fiyatına göre iyi de, siz de o ürünü alırsanız mutsuz kalacağınızı sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 275898

Evet, mıknatıslı.
Uçları bunun içine taktığınızda vidaları mıknatısla tutuyor. Ama sağ-sol yön çevirici kalitesiz, bozuluyor. Aklınızda bulunsun.
Yön çevirici ne oluyor hocam?

Bu ürün de güzel görünüyor hocam, kararsız kaldım biraz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…