Bot çöplüğü Twitter'a hoş geldiniz!

Makaleler
11
Yer
Mersin
Vallahi artık şu bot hesap sahiplerini boğasım geliyor. Twitter, X olduğundan beri rezalet bir platform haline geldi. Milyonlarca bot hesap, sahte etkileşimler sayesinde para kazanıyor. Saçma sapan tweetler atılıyor. Mesela birkaç tanesini örnek göstereyim size:

Birisi çıkıyor ''çorba çatalla mı yenir, kaşıkla mı?'' Yazıyor, birisi çalıntı fotoğrafla ''şu pizzaya şu kadar para verdim'' diyor, birisi çıkıyor ''aylık geliri 700.000 TL olmayan erkeğe selam vermem'' diyor. Bütün bot hesaplar aynı tweetleri atıyor, bu tweetlerin altındaki yorumlar da tamamen mavi tikli botlardan oluşuyor. Zaten sosyal medya olarak kullandığım bir Twitter var, onun da içine ettiler.

Klasik Twitter işte. Benim de bir aralar yan hesabımı sürekli seksi kız temalı bot hesaplar takip ediyordu. Bakmayı bıraktım en son. Twitter artık çok garip bir platform. Yerli yersiz her telden ayrı çalan insanların olduğu bir bataklık bildiğin.

Hepsinin ortak bir özelliği var :).

1720290599688.webp

Bu daha iyi. Haber siteleri bir gönderi attığında, gönderi atılır atılmaz botlar yorum yapıyor ve daha ironik olan bu yorumlarda tonlarca beğeni oluyor. (Gönderi 5 dakika önce paylaşıldı)

Geri
Yukarı Alt