Trendyol Boykot edilmeli mi?

573

Uzman
2018'de Trendyol'un kontrolünü Alibaba alıyor bildiğiniz üzere. Alibaba'nın Çin'deki Doğu Türkistanlılara yapılan yaptırımlara destek vermesi Trendyol'un boykot edilmesi için geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum. İstersen ateist ol hiçbir şey değişmeyecek boykot yapmamak için çünkü oradakiler ırkdaşlarımızdır.

Ona buna boykot yapsak hiçbir şey alamayız, her satıcıda bir şey çıkıyor çünkü.

Boykot edilmedi de bu ülkede sence mümkün mü? Ben inanmıyorum hiçbir boykotun işe yaradığına. En basitinden ülker abur cuburu almıyorum ama bunu takan kimse yok saldım bende artık.

E-Ticaret siteleri, şu an insanları yamyam esnaftan koruyan tek yapı. Bazı durumlarda istisna gösterilebileceğini düşünüyorum.

En basitinden ülker abur cuburu almıyorum ama bunu takan kimse yok saldım bende artık.
Boykotun anlamını anladığını düşünmüyorum.

Boykot edilmedi de bu ülkede sence mümkün mü? Ben inanmıyorum hiçbir boykotun işe yaradığına. En basitinden ülker abur cuburu almıyorum ama bunu takan kimse yok saldım bende artık.
E-Ticaret siteleri, şu an insanları yamyam esnaftan koruyan tek yapı. Bazı durumlarda istisna gösterilebileceğini düşünüyorum.

Boykotun anlamını anladığını düşünmüyorum.
Trendyol yerine alternatif olarak n11 kullanabiliriz. Boykot işe yarar yaramaz önemli değil önemli olan kendimizi kimin safında olduğumuzu göstermektir.

Coca cola alımları düştü bence. Ben boykotlara katılmıyorum fazla ama işe yarıyor gibi.

Şu an bunları yazdığın cihaz nerede üretildi elimizdeki telefon saat kulaklıklar nerede üretildi? Kendi kendine yetemedikten sonra yaptığın sadece kendine zarardır. Bitki olmayan yerde vegan olmak.

Trendyol yerine alternatif olarak n11 kullanabiliriz. Boykot işe yarar yaramaz önemli değil önemli olan kendimizi kimin safında olduğumuzu göstermektir.
Ticarette din, dil, ırk, vatan, millet, insan sevgisi gibi kavramlar yoktur. Yalnızca tek gerçek vardır, o da paradır. Bu saydığınız markaların hiçbirisi sütten çıkma ak kaşık değil.

Daha önce N11 de 10 Kasım'da insanlara gönderdikleri salakça mesajlar yüzünden boykot edilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…