2018'de Trendyol'un kontrolünü Alibaba alıyor bildiğiniz üzere. Alibaba'nın Çin'deki Doğu Türkistanlılara yapılan yaptırımlara destek vermesi Trendyol'un boykot edilmesi için geçerli bir sebep olduğunu düşünüyorum. İstersen ateist ol hiçbir şey değişmeyecek boykot yapmamak için çünkü oradakiler ırkdaşlarımızdır.
Boykot edilmedi de bu ülkede sence mümkün mü? Ben inanmıyorum hiçbir boykotun işe yaradığına. En basitinden ülker abur cuburu almıyorum ama bunu takan kimse yok saldım bende artık.
Boykot edilmedi de bu ülkede sence mümkün mü? Ben inanmıyorum hiçbir boykotun işe yaradığına. En basitinden ülker abur cuburu almıyorum ama bunu takan kimse yok saldım bende artık.
Trendyol yerine alternatif olarak n11 kullanabiliriz. Boykot işe yarar yaramaz önemli değil önemli olan kendimizi kimin safında olduğumuzu göstermektir.
Şu an bunları yazdığın cihaz nerede üretildi elimizdeki telefon saat kulaklıklar nerede üretildi? Kendi kendine yetemedikten sonra yaptığın sadece kendine zarardır. Bitki olmayan yerde vegan olmak.
Trendyol yerine alternatif olarak n11 kullanabiliriz. Boykot işe yarar yaramaz önemli değil önemli olan kendimizi kimin safında olduğumuzu göstermektir.
Ticarette din, dil, ırk, vatan, millet, insan sevgisi gibi kavramlar yoktur. Yalnızca tek gerçek vardır, o da paradır. Bu saydığınız markaların hiçbirisi sütten çıkma ak kaşık değil.
Daha önce N11 de 10 Kasım'da insanlara gönderdikleri salakça mesajlar yüzünden boykot edilmişti.