Braun Series 9 Pro Tıraş Makinesi Hakkındaki Görüşlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neşeli Enginar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Neşeli Enginar

Başarılı
Yer
Almanya
Bu noelde cocuklarimin bana hediyesi bu tiras makinesi oldu gercekten cok ama cok iyi tavsiye ederim.

Öncelikle, tiras makinelerinin en büyük sorunu olan boyun alti bölgelerinin killarini almama ya da yarim alma konusunu tamamen cözmüsler icindeki 5 bicagiyla bildiginiz sinek kaydi tiras oluyorsunuz. Ayrica islak, kuru ya da dus altinda tiras olabiliyorsunuz. %100 suya dayanikli ve basliginda cerrahi celik kullanildigi icin cildi asla tahris etmiyor. Tiras resmen keyfe dönüsüyor.

Kesinlikle tavsiye edecegim nadide ürünlerden.

Sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kendime yılbaşı hediyesi PowerTec bilmem ne model tıraş makinesi aldım. 500 lira hocam ayıptır söylemesi. Braun kimmiş? (!)

310BT kullaniyorum, zamaninda uyguna almistim ve benzer fiyattaki diger modellere gore kesim performansi cok iyidi bunu dusunemiyorum bile 3 serisi boyle ise.

İşte Avrupa'da yaşamanın verdiği mutluluk bu olsa gerek. Bu tıraş makinesi bile bize lüks şu anda. Fiyatı Türkiye'de 20.000 TL falan... Avrupa'da yaşayan, çoluklu çocuklu mutlu bir baba. Bizde ise ekonomik durumlardan dolayı hesap kitap ve stres. İnsanın bulunduğu ortam ve koşullar, insanın karakterini, psikolojik sağlığını, bedensel sağlığını ve ekonomik durumlarını kısaca her şeyini, insanı baştan aşağı etkiliyor.

Not: Cahil değilim, Avrupa'da bile yaşamın zor olduğu durumlar var. Özellikle Almanya'da ev kiraları fahiş fiyattan isteniyor. Ev bulma krizleri var. Ancak Türkiye'deki şu anki ekonomik sorunlar o kadar büyüdü ki, benim görüşümce Avrupa'da yaşamak hala daha rahat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sakal tıraşı olurken geleneksel yöntemle oluyorum. Güzel bir makine + yaprak jilet kombinasyonu ile birlikte klasik sabunu köpürtüp mükemmel bir tıraş keyfi yaşıyorum. Islak kuru farketmiyor bu tarz makineler genellikle otlu bahçeye bir tırpanla dalarsın ya işte aynı onun gibi biçimsiz kesiyor ne kadar sıfırda aldığını iddia etsede. Alışkanlıklar işte, yerini başka bir şey alamıyor maalesef

İfadeler: 439

Benim hangi tıraş makinesini kullandığımı görürseniz üzülürsünüz sanırım. Gerçekten %100 olarak sinek kaydı tıraşı olamıyorum ama %95 alabiliyorum. Ancak, sakallarımı tamamen temizlemek için 30-35 dakika aralıksız uğraştırıyor ve cildimi tahriş ediyor biraz.

Bu ürünü kullanıyorum; Aprilla AS 3005 Tıraş Makinesi Kablosuz Sakal için Kullanıcı Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Zamanında bu ürünü 50 TL'ye almıştık.

Önemli olan tıraştan keyif almak. Braun tabii ki de çok daha iyidir ona kesilikle lafım yok. Hatta imkanım olsa bir tane alırım bile.

Bende de seninkine benzer aynı marka bir makine var. Ama ne kadar kullandın diye sorarsan 3 bilemedin 5 defa derim. Yaprak jiletli makineye geçmeden önce standart (Gilette mach3) gibi kartuşlu bıçakları kullanıyordum. Açıkçası benim de yüzümü hep bu kartuşlular tahriş ediyordu. Tıraş sonrası gün içerisinde inanılmaz bir yanma ve batma hissi gerçekten insanı çok rahatsız ediyor seni anlayabiliyorum. Fakat tam anlamıyla yaprak jilete geçince ilk başlarda hafif suratımı kanatsamda 30 derecelik açıyı tutturdun mu inanılmaz sonuçlar alıyorsun. Tahriş sıfıra iniyor ve tam anlamıyla sinek kaydı oluyor. Kartuşlu bıçaklarda veya şarjlı makinelerde bastırarak aldığımız için tahrişe sebebiyet veriyoruz. Geleneksel yaprak jiletlilerde her tıraşta yeni jilet taktığım için hiç baskı uygulamadan sadece suratında gezdirdiğinde direkt sıfır alıyor. Hatta 2.perde ye bile gerek kalmıyor. Tıkanma da olmuyor. Daha önce denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim. Bakalım bu aralar merkur futur ya da bulabilirsem pearl Flex'i almayı düşünüyorum. Bu işe kendini kaptırdın mı bir hastalığa dönüşüyor onu da ekleyeyim

İfadeler: 439

Oysa pahalı tıraş makinelerinde örneğin bence kişisel bakım ürünlerinin MSI'ı olan Braun markasının özellikle en üst model en pahalı tıraş makinelerini hiç öyle bastırmamana rağmen %100 rahatça hızlıca tıraş edebilecek aletler. Sürtmeye zorlasan çok zor tahriş edersin bence o derece. Malzeme kalitesiylede alakalı, cildi tahriş etmeyecek şekilde hem dışını hem de bıçaklarını ona göre ayarlıyorlar. Aşırı kaygan oluyor cildin üzerinde rahatça gezdirebiliyorsun. Ucuz tıraş makinelerine kıyasla çok daha kaygan oluyor sanki tıraş makinesinde köpük ya da kaygan bir madde var mış gibi hissettirebiliyor. Ancak bu hoş bir şey bence. Özellikle model adında "soap" gibi isimlendirme olduğunda ya da ürünün kutusunda su resmi olunca falan... İnsana psikolojik olarak da ferahlık katıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…