Braun Series 9 Pro Tıraş Makinesi Hakkındaki Görüşlerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Neşeli Enginar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Evet haklısınız. Şimdi Braun ortalama 12499₺ gibi bir fiyata satılıyor. Şöyle 2500₺'ye kaliteli bir yaprak jilet makinesi (merkur, pearl, mühle vb.) Aldın mı, 3 ayda bir 50 TL sabun masrafın olsun 50 X 4 = 200₺ yıllık sabun masrafı çıkacaktır. Bu tarz jilet makineleri genelde ömürlük olurlar kaliteli alırsanız. 100'lü jilet ise ortalama 150₺ bandına satılıyor o da 1 yıl gitse yıllık 350₺ tıraş masrafınız olur. Ekonominin şu anki pozisyonunu koruduğunu varsayalım yaklaşık 28 yıla tekabül ediyor makine fiyatını bulması için. Her koşulda makineye göre ekonomik bir tıraş sunuyor geleneksel tıraş. Tabii ki tercih meselesi işin biraz da keyif boyutu var.

Diyorum ya biraz zevk meselesi. Braun almak ister miyim evet olsun isterim. Fakat milyarder biride olsam kesinlikle jiletlerimi hiçbir şeye değişmem

İfadeler: 439
2018'de aldığım tek başlıklı Braun'u kullanıyorum. Hep sıfır kestiğim için hiç şekille falan işim olmuyor. Bütün işimi görüyor.

Sanki biraz pahalıymış. 14 bin gerçekten bir tıraş makinesine verilir mi?

Adını bilmediğim bir başlığı var. Onunla alınca cilt bayağı pürüzsüz oluyor. Sadece çene kısmını makine ile kesmek zor. Onu jilet ile de kesmek zor. Jilet'in tek sorunu ciltte tahriş yapması. Ben Braun ortalama bir ürününü 2020 civarında 700 ₺ almıştım. Bu makinenin çantasız yerel fiyatı 14 bin ₺. Maalesef sakal bakımı için cebimden çıkmayacak bir para.

Hocam selam, şirket personeli olduğum için bayağı ustura ile tıraşa yakın bir sinek kaydı isteniyor bu yapılabiliyor mu öncelikle? Bir de kirli sakalı direk alıyor mu yoksa nispeten çıkmış sakal ile uzun sakalı tıraş etme aşamasında bir farkı var mı?

Arkadaşlar 15 bin TL imiş, konuda vaktinizi aldım özür dilerim, ben çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…