Penguen Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 658 Makaleler 5 Çözümler 12 Beğeniler 997 Dün 23:29 #21 White Dragon dedi: DRM dediğimiz şey burada korsan medya oynatımı mı? Genişletmek için tıkla... Tam tersi. Medyanın yasal ve korumalı bir şekilde oynatılması. Telif hakkı olan içeriklerin kopyalanmasını ve korsan bir şekilde dağıtılmasını engeller.
White Dragon dedi: DRM dediğimiz şey burada korsan medya oynatımı mı? Genişletmek için tıkla... Tam tersi. Medyanın yasal ve korumalı bir şekilde oynatılması. Telif hakkı olan içeriklerin kopyalanmasını ve korsan bir şekilde dağıtılmasını engeller.
Toby Fox 42 Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12.078 Çözümler 161 Beğeniler 13.469 Yer United Kingdom Dün 23:29 #22 @White Dragon, DRM lisansli icerikler oluyor. Netflix filmleri, Spotify sarkilari gibi.
W White Dragon Çalışkan Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 57 Beğeniler 20 Dün 23:31 #23 Penguen dedi: Tam tersi. Medyanın yasal ve korumalı bir şekilde oynatılması. Telif hakkı olan içeriklerin kopyalanmasını ve korsan bir şekilde dağıtılmasını engeller. Genişletmek için tıkla... Toby Fox dedi: @White Dragon, DRM lisansli medya oluyor. Netflix filmleri, Spotify sarkilari gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgilendirme için ben orijinal tarafında bir sorun yaşamadığım için tam tersidir diye tahmin yürütmüştüm.
Penguen dedi: Tam tersi. Medyanın yasal ve korumalı bir şekilde oynatılması. Telif hakkı olan içeriklerin kopyalanmasını ve korsan bir şekilde dağıtılmasını engeller. Genişletmek için tıkla... Toby Fox dedi: @White Dragon, DRM lisansli medya oluyor. Netflix filmleri, Spotify sarkilari gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgilendirme için ben orijinal tarafında bir sorun yaşamadığım için tam tersidir diye tahmin yürütmüştüm.
Vâveylâ 42 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.731 Çözümler 20 Beğeniler 1.137 Yer Kanada / Ottava Dün 23:42 #24 3 ay önce IP topladıkları için ve kripto URL'lerini kendi sitelerine yönlendirdikler için hayır. LibreWolf üstü görmüyorum şu an. O çok sevdiğiniz Firefox'da veri satıyor, bilginiz olsun.
3 ay önce IP topladıkları için ve kripto URL'lerini kendi sitelerine yönlendirdikler için hayır. LibreWolf üstü görmüyorum şu an. O çok sevdiğiniz Firefox'da veri satıyor, bilginiz olsun.