5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.902 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.860 6 Haziran 2025 #1 Flags ile güzel şeyler yapılabiliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2025
AceTeq 1 Üstün Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 3.741 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 2.341 Yer Başkent 6 Haziran 2025 #2 5707 dedi: Flags ile güzel şeyler yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Flags, Chrome ile aynı sayılır zaten. Size tavsiyem kendi ayarlarınızı kendinize göre bulup uygulamanız olur.
5707 dedi: Flags ile güzel şeyler yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Flags, Chrome ile aynı sayılır zaten. Size tavsiyem kendi ayarlarınızı kendinize göre bulup uygulamanız olur.
KS KS 5 5707 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.902 Makaleler 4 Çözümler 9 Beğeniler 1.860 6 Haziran 2025 #3 AceTeq dedi: Flags, Chrome ile aynı sayılır zaten. Size tavsiyem kendi ayarlarınızı kendinize göre bulup uygulamanız olur. Genişletmek için tıkla... Firefox'ta config ile bir şeyler yapılabiliyor ama chromium flags hakkında pek bi şey bilmiyorum. Gemini entegrasyonu yapamıyorum muhtemelen. Leo AI var o da Türkçe cevap vermiyor. #brave-ntp-refresh-enabled bence estetik Son düzenleme: 7 Haziran 2025
AceTeq dedi: Flags, Chrome ile aynı sayılır zaten. Size tavsiyem kendi ayarlarınızı kendinize göre bulup uygulamanız olur. Genişletmek için tıkla... Firefox'ta config ile bir şeyler yapılabiliyor ama chromium flags hakkında pek bi şey bilmiyorum. Gemini entegrasyonu yapamıyorum muhtemelen. Leo AI var o da Türkçe cevap vermiyor. #brave-ntp-refresh-enabled bence estetik