Brave son güncellemeden sonra yavaş çalışıyor

Captain Levi

Uzman
Makaleler
1
Yer
Paradis
Brave'e son gelen güncellemeden sonra video açınca kasmalar, tarayıcıda bir yavaşlık, böyle tam ekran açınca sayfaların sığmaması falan gibi saçma problemler olmaya başladı. Nasıl düzeltebilirim?

Brave'e son gelen güncellemeden sonra video açınca kasmalar, tarayıcıda bir yavaşlık, böyle tam ekran açınca sayfaların sığmaması falan gibi saçma problemler olmaya başladı. Nasıl düzeltebilirim?
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Tarayıcıyı Güncelleyin:
- Brave tarayıcısının en son sürümünü kontrol edin ve güncel olup olmadığını kontrol edin. Gerekirse güncelleyin.

2. Tarayıcı Önbelleğini Temizleyin:
- Tarayıcının sağ üst köşesindeki üç çizgi (menü) simgesine tıklayın.
- "Ayarlar"ı seçin.
- "Gizlilik ve güvenlik" bölümüne gidin.
- "Tarayıcı verilerini temizle" seçeneğine tıklayın.
- Önbelleği ve çerezleri temizlemek için ilgili kutuları işaretleyin ve "Veri Temizle" butonuna tıklayın.

3. Tarayıcı Eklentilerini Kontrol Edin:
- Tarayıcı menüsünden "Diğer araçlar"ı seçin, ardından "Uzantılar"ı seçin.
- Yavaşlamaya yol açabilecek gereksiz veya uyumsuz eklentileri devre dışı bırakın veya kaldırın.

4. Donanım Hızlandırmayı Kapatın:
- "Ayarlar" menüsüne gidin.
- "Sistem" bölümüne tıklayın.
- "Donanım hızlandırmayı kullan" seçeneğini devre dışı bırakın.

5. Tarayıcıyı Sıfırlama:
- "Ayarlar" menüsüne dönerken, en altta "Gelişmiş" bölümünü genişletin.
- "Tarayıcıyı sıfırla" seçeneğine tıklayın (bu işlem, ayarları varsayılan hale getirir).

6. Firewall ve Antivirüs Kontrolü:
- Eğer bir firewall veya antivirüs yazılımı kullanıyorsanız, Brave tarayıcısının engellenmediğinden emin olun. Bazı güvenlik yazılımları, tarayıcının performansını etkileyebilir.

7. Alternative Tarayıcı ile Test:
- Diğer bir web tarayıcısı (Chrome, Firefox vb.) kullanarak aynı sayfaları açın. Eğer bu tarayıcılarda yavaşlık yoksa, sorun Brave'den kaynaklanıyor olabilir.

Bu adımları takip ederek Brave tarayıcınızdaki yavaşlığı ve diğer sorunları çözebilirsiniz. Herhangi bir adımda takılırsanız, lütfen belirtin.

Yukarıda yapay zekanın söylediği adımlara rağmen hâlâ sorun yaşıyorsanız yapmanız gereken iki adım daha var:
1) Modem arayüzünüzden dsl hat istatistiklerinizi kontrol etmek.
2) Brave geliştirici ekibine mail göndermek.

Ben şuan Brave'in mobil versiyonunu sorunsuz bir biçimde kullanıyorum.

Yukarıda yapay zekanın söylediği adımlara rağmen hâlâ sorun yaşıyorsanız yapmanız gereken iki adım daha var:
1) Modem arayüzünüzden dsl hat istatistiklerinizi kontrol etmek.
2) Brave geliştirici ekibine mail göndermek.

Ben şuan Brave'in mobil versiyonunu sorunsuz bir biçimde kullanıyorum.
Brave mobilde sorun yok ancak masaüstü sürümü bende de çok yavaş. Opera hariç diğer Chromium tarayıcılar da yavaş.

Brave mobilde sorun yok ancak masaüstü sürümü bende de çok yavaş. Opera hariç diğer Chromium tarayıcılar da yavaş.
Son 1 yıldan itibaren Brave kullanıyorum. Şuan da zaten bilgisayarda kullanmakta olduğum için ben de anormallik yok. Sizin internetinizde bir problem çıkmadığından emin misiniz?

Son 1 yıldan itibaren Brave kullanıyorum. Şuan da zaten bilgisayarda kullanmakta olduğum için ben de anormallik yok. Sizin internetinizde bir problem çıkmadığından emin misiniz?
Opera ve Firefox hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Brave, Chrome, Edge sayfaları yavaş yüklüyor. Sanki çevirmeli bağlantıda internete bağlanıyormuş gibi. Bu tarayıcılar dışında internet her yerde olağan hızında.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt