Captain Levi
Uzman
Brave'e son gelen güncellemeden sonra video açınca kasmalar, tarayıcıda bir yavaşlık, böyle tam ekran açınca sayfaların sığmaması falan gibi saçma problemler olmaya başladı. Nasıl düzeltebilirim?
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:Brave'e son gelen güncellemeden sonra video açınca kasmalar, tarayıcıda bir yavaşlık, böyle tam ekran açınca sayfaların sığmaması falan gibi saçma problemler olmaya başladı. Nasıl düzeltebilirim?
Brave mobilde sorun yok ancak masaüstü sürümü bende de çok yavaş. Opera hariç diğer Chromium tarayıcılar da yavaş.Yukarıda yapay zekanın söylediği adımlara rağmen hâlâ sorun yaşıyorsanız yapmanız gereken iki adım daha var:
1) Modem arayüzünüzden dsl hat istatistiklerinizi kontrol etmek.
2) Brave geliştirici ekibine mail göndermek.
Ben şuan Brave'in mobil versiyonunu sorunsuz bir biçimde kullanıyorum.
Son 1 yıldan itibaren Brave kullanıyorum. Şuan da zaten bilgisayarda kullanmakta olduğum için ben de anormallik yok. Sizin internetinizde bir problem çıkmadığından emin misiniz?Brave mobilde sorun yok ancak masaüstü sürümü bende de çok yavaş. Opera hariç diğer Chromium tarayıcılar da yavaş.
Opera ve Firefox hızlı bir şekilde hizmet veriyor. Brave, Chrome, Edge sayfaları yavaş yüklüyor. Sanki çevirmeli bağlantıda internete bağlanıyormuş gibi. Bu tarayıcılar dışında internet her yerde olağan hızında.Son 1 yıldan itibaren Brave kullanıyorum. Şuan da zaten bilgisayarda kullanmakta olduğum için ben de anormallik yok. Sizin internetinizde bir problem çıkmadığından emin misiniz?