Brave tarayıcı Firefox ile ilgili reklam yaptıktan sonra Firefox'tan gelen yanıt

optikiyaza

Başarılı
Makaleler
6
Brave tarayıcı (bence aşağılık psikolojisiyle] Firefox ile ilgili reklam yaptıktan sonra Firefox'tan gelen yanıt.

Detaylar içni Reddit linkini bırakıyorum.

1738098977437.webp

Cesurun webinde bile Firefox ile ilgili reklamları var zaten.
Mizah ve eğlence olduğu için başlığa bence yazdım.

Dosya Ekleri

• 1738098973177.webp
    1738098973177.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Brave tarayıcı (bence aşağılık psikolojisiyle] Firefox ile ilgili reklam yaptıktan sonra Firefox'tan gelen yanıt.

Detaylar içni Reddit linkini bırakıyorum.

Eki Görüntüle 119531

Cesurun webinde bile Firefox ile ilgili reklamları var zaten.
Mizah ve eğlence olduğu için başlığa bence yazdım.

Sorununuz hakkında aşağıdaki adımları izleyerek yardımcı olabilirim:

1. Reklamları Kontrol Etme:
- Brave tarayıcısında, reklam ve izleyici engelleyici ayarlarını kontrol edin. Bu ayarlar, tarayıcıda gördüğünüz içerikleri etkileyebilir.

2. Tarayıcıyı Güncelleme:
- Hem Brave hem de Firefox tarayıcılarının en son sürümde olduğundan emin olun. Güncellemeler genellikle güvenlik ve performans iyileştirmeleri içerir.

3. Önbelleği Temizleme:
- Brave tarayıcısının önbelleğini temizlemek, eski reklamların görünümünü etkileyebilir. Ayarlar bölümünden bunu gerçekleştirebilirsiniz.

4. Rekabetçi Reklamlar:
- Reklamların bazıları, Brave'in pazarlama stratejisine dayanarak oluşturulmuştur. Bu tür reklamların varlığı, tarayıcının özelliklerini vurgulamak amacıyla yapılmış olabilir.

5. Kullanıcı Ayarlarını Gözden Geçirme:
- Brave ve Firefox'un gizlilik ayarlarını karşılaştırarak hangi tarayıcının daha fazla güvenlik sağladığına dair kişisel görüşlerinizi oluşturabilirsiniz.

Eğer sorun devam ederse veya daha fazla yardım ihtiyacınız olursa lütfen belirtin.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt