Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 438 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 18 Nisan 2026 #1 Merhabalar. Chrome tıkladığım an açılırken Brave bayağı yavaş açılıyor. Tıkladıktan 3-4 saniye sonra açılıyor. Bu durum sizde de böyle mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2026
Merhabalar. Chrome tıkladığım an açılırken Brave bayağı yavaş açılıyor. Tıkladıktan 3-4 saniye sonra açılıyor. Bu durum sizde de böyle mi?
termalmacun Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.174 Çözümler 7 Beğeniler 700 18 Nisan 2026 #2 Captain Skriniar dedi: Merhaba. Chrome tıkladığım an açılırken Brave bayağı yavaş açılıyor. Tıkladıktan 3-4 saniye sonra açılıyor. Bu durum sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir sorun bulunmuyor, hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Silip yüklemeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
Captain Skriniar dedi: Merhaba. Chrome tıkladığım an açılırken Brave bayağı yavaş açılıyor. Tıkladıktan 3-4 saniye sonra açılıyor. Bu durum sizde de böyle mi? Genişletmek için tıkla... Bende herhangi bir sorun bulunmuyor, hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Silip yüklemeyi denediniz mi?
S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 564 Çözümler 4 Beğeniler 817 18 Nisan 2026 #3 Donanım hızlandırma ayarını açıp kapatmayı denediniz mi? Bazı bilgisayarlarda sorun yaratabiliyor. Bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Donanım hızlandırma ayarını açıp kapatmayı denediniz mi? Bazı bilgisayarlarda sorun yaratabiliyor. Bir de öyle deneyin.
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 438 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 18 Nisan 2026 #4 termalmacun dedi: Bende herhangi bir sorun bulunmuyor, hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Silip yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sıfırdan iki kere silip kurdum eklentisiz bu durum böyle. Soretive dedi: Donanım hızlandırma ayarını açıp kapatmayı denediniz mi? Bazı bilgisayarlarda sorun yaratabiliyor. Bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Açtım-kapattım ona rağmen bu şekilde. Artı 0 Eksi
termalmacun dedi: Bende herhangi bir sorun bulunmuyor, hangi eklentileri kullanıyorsunuz? Silip yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sıfırdan iki kere silip kurdum eklentisiz bu durum böyle. Soretive dedi: Donanım hızlandırma ayarını açıp kapatmayı denediniz mi? Bazı bilgisayarlarda sorun yaratabiliyor. Bir de öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Açtım-kapattım ona rağmen bu şekilde.
termalmacun Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.174 Çözümler 7 Beğeniler 700 18 Nisan 2026 #5 Captain Skriniar dedi: Sıfırdan iki kere silip kurdum eklentisiz bu durum böyle. Açtım-kapattım ona rağmen bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Başlangıçta gelen haberler, cüzdan ve saat kapalı mı? Artı 0 Eksi
Captain Skriniar dedi: Sıfırdan iki kere silip kurdum eklentisiz bu durum böyle. Açtım-kapattım ona rağmen bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Başlangıçta gelen haberler, cüzdan ve saat kapalı mı?
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 438 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 18 Nisan 2026 #6 termalmacun dedi: Başlangıçta gelen haberler, cüzdan ve saat kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Hepsi kapalıydı. Artı 0 Eksi
termalmacun dedi: Başlangıçta gelen haberler, cüzdan ve saat kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Hepsi kapalıydı.
termalmacun Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.174 Çözümler 7 Beğeniler 700 18 Nisan 2026 #7 Captain Skriniar dedi: Hepsi kapalıydı. Genişletmek için tıkla... Brave'e sağ tıklayıp görseldeki kısımdan yeni gizli pencere açtığınız zaman da geç açılıyor mu? Artı 0 Eksi
Captain Skriniar dedi: Hepsi kapalıydı. Genişletmek için tıkla... Brave'e sağ tıklayıp görseldeki kısımdan yeni gizli pencere açtığınız zaman da geç açılıyor mu?
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 438 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 18 Nisan 2026 #8 termalmacun dedi: Brave'e sağ tıklayıp görseldeki kısımdan yeni gizli pencere açtığınız zaman da geç açılıyor mu? Eki Görüntüle 241769 Genişletmek için tıkla... Hocam dalga geçtiğimi düşüneceksiniz ama normal bir şekilde açmayı denedim hızlı açıldı şimdi. Kafayı yedirtecek bu uygulama bana Artı 0 Eksi
termalmacun dedi: Brave'e sağ tıklayıp görseldeki kısımdan yeni gizli pencere açtığınız zaman da geç açılıyor mu? Eki Görüntüle 241769 Genişletmek için tıkla... Hocam dalga geçtiğimi düşüneceksiniz ama normal bir şekilde açmayı denedim hızlı açıldı şimdi. Kafayı yedirtecek bu uygulama bana
termalmacun Başarılı Katılım 24 Kasım 2024 Mesajlar 1.174 Çözümler 7 Beğeniler 700 18 Nisan 2026 #9 Captain Skriniar dedi: Hocam dalga geçtiğimi düşüneceksiniz ama normal bir şekilde açmayı denedim hızlı açıldı şimdi. Kafayı yedirtecek bu uygulama bana Genişletmek için tıkla... Tamamen kapatıp belirli bir süre bekleyin ve yeni gizli pencere olarak açın. Umarım bir daha yaşanmaz. Artı 0 Eksi
Captain Skriniar dedi: Hocam dalga geçtiğimi düşüneceksiniz ama normal bir şekilde açmayı denedim hızlı açıldı şimdi. Kafayı yedirtecek bu uygulama bana Genişletmek için tıkla... Tamamen kapatıp belirli bir süre bekleyin ve yeni gizli pencere olarak açın. Umarım bir daha yaşanmaz.