Brave, YouTube reklamlarını engeller mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 475
  • Etiketler Etiketler
    brave youtube
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Chrome engelleyici ekledim, yapmam gereken ayar var mı?
YouTube bir video girdim ama akıcılığı kötü geldi akıcı değil gibi bu böyle mi oluyor?

Sırf bunun için Brave'e geçmene gerek yok, uBlock Origin kurabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Chrome engelleyici ekledim, yapmam gereken ayar var mı?
YouTube bir video girdim ama akıcılığı kötü geldi akıcı değil gibi bu böyle mi oluyor?

Hocam YouTube'da çok reklam olduğu için reklam engelleyiciler biraz zorlanıyor.

İfadeler: xBN
Engelliyor, 30 dakikacık boş zamanınız varsa sizin denemeniz daha iyi olur. Brave yanlış hatırlamıyorsam AdBlocker'da AdGuard altyapısı kullanıyor ancak tarayıcıya entegre edilip iyileştirilmiş versiyonu gibi düşünebilirsiniz.

Hallettim, teşekkür ederim yardımcı olanlara.

Kullanmadığımda duraklatsam olur değil mi?

Evet, olur. Ne zaman kullanmak isterseniz duraklatabilirsiniz. Hatta sadece YouTube için kullanıyorsanız, mesela Techolay'a girerken AdGuard'a tıklayıp bu site için engellemeyi kapatabilirsiniz.

İfadeler: xBN
Evet, olur. Ne zaman kullanmak isterseniz duraklatabilirsiniz. Hatta sadece YouTube için kullanıyorsanız, mesela Techolay'a girerken AdGuard'a tıklayıp bu site için engellemeyi kapatabilirsiniz.

Telefonda Brave arkada kapalı iken çalışmaya devam eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…