KS KS xBN 68 Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 719 Beğeniler 615 Dün 21:13 #21 BordoBereli dedi: Hocam tam anlayamadım ne dediğinizi. Genişletmek için tıkla... Brave açınca arka planda kasıyor gibi oluyor arka menüden silince sekmeden düzeliyor. Brave kapatınca düzeliyor mu bu durumda?
BordoBereli dedi: Hocam tam anlayamadım ne dediğinizi. Genişletmek için tıkla... Brave açınca arka planda kasıyor gibi oluyor arka menüden silince sekmeden düzeliyor. Brave kapatınca düzeliyor mu bu durumda?
BordoBereli 18 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 441 Çözümler 2 Beğeniler 224 Yer Chobani Stadyumu Dün 21:14 #22 Evet düzelir.
Falconpolat 68 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.429 Çözümler 10 Beğeniler 2.901 Dün 21:16 #23 Engelliyor ama videolar yavaş açılıyor.
BordoBereli 18 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 441 Çözümler 2 Beğeniler 224 Yer Chobani Stadyumu Dün 21:18 #24 Falconpolat dedi: Engelliyor ama videolar yavaş açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam her reklam engelleyiciler maalesef yavaş açılıyor, çok reklam yükü oluyor.
Falconpolat dedi: Engelliyor ama videolar yavaş açılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam her reklam engelleyiciler maalesef yavaş açılıyor, çok reklam yükü oluyor.
KS KS xBN 68 Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 719 Beğeniler 615 Dün 21:19 #25 BordoBereli dedi: Hocam her reklam engelleyiciler maalesef yavaş açılıyor, çok reklam yükü oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende yavaş açılma yok.
BordoBereli dedi: Hocam her reklam engelleyiciler maalesef yavaş açılıyor, çok reklam yükü oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende yavaş açılma yok.
Falconpolat 68 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.429 Çözümler 10 Beğeniler 2.901 Dün 21:20 #26 BordoBereli dedi: Hocam her reklam engelleyiciler maalesef yavaş açılıyor, çok reklam yükü oluyor. Genişletmek için tıkla... O kadar çok "reklam unsuru" var ki altından zor bela kalkıyorlar. Olsun o premium yine de alınmayacak
BordoBereli dedi: Hocam her reklam engelleyiciler maalesef yavaş açılıyor, çok reklam yükü oluyor. Genişletmek için tıkla... O kadar çok "reklam unsuru" var ki altından zor bela kalkıyorlar. Olsun o premium yine de alınmayacak
BordoBereli 18 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 441 Çözümler 2 Beğeniler 224 Yer Chobani Stadyumu Dün 21:20 #27 xBN dedi: Bende yavaş açılma yok. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç kasma ya da akıcılık kaybı hissetmediniz mi?
xBN dedi: Bende yavaş açılma yok. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç kasma ya da akıcılık kaybı hissetmediniz mi?
KS KS xBN 68 Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 719 Beğeniler 615 Dün 21:20 #28 BordoBereli dedi: Hocam hiç kasma ya da akıcılık kaybı hissetmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Video da hafif bir akıcı bozukluğu var. Açılmada sorun yok.
BordoBereli dedi: Hocam hiç kasma ya da akıcılık kaybı hissetmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Video da hafif bir akıcı bozukluğu var. Açılmada sorun yok.
BordoBereli 18 Becerikli Katılım 22 Ocak 2026 Mesajlar 441 Çözümler 2 Beğeniler 224 Yer Chobani Stadyumu Dün 21:22 #29 xBN dedi: Video da hafif bir akıcı bozukluğu var. Açılmada sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben açılma derken video açılmasındaki yavaşlıktan bahsetmiştim
xBN dedi: Video da hafif bir akıcı bozukluğu var. Açılmada sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ben açılma derken video açılmasındaki yavaşlıktan bahsetmiştim
NqrkOz 68 Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 995 Makaleler 6 Çözümler 9 Beğeniler 880 Dün 21:37 #30 Brave reklam engellemede eksik kalırsa Firefox + uBlock Origin (Lite olmayan) kullanın, ayrıca tarayıcı fark etmeksizin SponsorBlock kullanın, videoda içerisinde bulunan sponsorlu alanları atlarsınız.
Brave reklam engellemede eksik kalırsa Firefox + uBlock Origin (Lite olmayan) kullanın, ayrıca tarayıcı fark etmeksizin SponsorBlock kullanın, videoda içerisinde bulunan sponsorlu alanları atlarsınız.