Uzun zamandır Brave kullanıyorum ama son zamanlarda Tarayıcı geçmişi vs. temizlememe rağmen yavaşlama ve özellikle YT uygulamasına hiç girmeme veya aşırı geç açılma sorunları ile muzdaripim.
Kaldırıp yüklemek sorunu çözsede bir müddet sonra aynı şey olmaya başlıyor.
Kullandığım eklentiler;
Avira Password Manager
uBlockOrigin
Google Çeviri
IDM İndirme modülü
SteamDB
Çok dengesiz olmaya başladı, bazen roket gibi girerken bazen de illalah ettiryor ummadık anda. Sabrımı taşırmak üzere yoksa Edge'e geçmeyi düşünüyorum.
Internetim SuperOnline, hız testinde pingim 6-7 arası hızım da 220 mbps çıkıyor.
Brave'in dahili reklam engelleyicisi de açıksa, onu kapatıp bağımsız bir reklam engelleyici denenebilir. Ben eklenti sevmediğim için dahili ile kullanıp bu problemi yaşıyorum.
Brave'in dahili reklam engelleyicisi de açıksa, onu kapatıp bağımsız bir reklam engelleyici denenebilir. Ben eklenti sevmediğim için dahili ile kullanıp bu problemi yaşıyorum.
Doğrudur. Mesela ben Premium kullanıyorum ama arkada reklam engelleyici de açıktı. Bir ara ciddi bir yavaşlama gördüm Youtube’da. Anlayamadım, sonra reklam engelleyiciyi kapatınca sorun düzeldi. Youtube kasıtlı bir biçimde yavaşlatıyor yani.
Doğrudur. Mesela ben Premium kullanıyorum ama arkada reklam engelleyici de açıktı. Bir ara ciddi bir yavaşlama gördüm YouTube'da. Anlayamadım, sonra reklam engelleyiciyi kapatınca sorun düzeldi. YouTube kasıtlı bir biçimde yavaşlatıyor yani.