YouTube Brave'de YouTube bildirimleri gözükmüyor

Melih AK

Başarılı
Selam dostlar,

Brave tarayıcı kullanıyorum. YouTube'da bildirim geldiğine dair sekmenin yanında (2) yazıyor lakin burada hiçbir şey gözükmüyor. Deneme amaçlı Firefox tarayıcısında da açtım ve bu bildirimler kısmı olması gerektiği gibi bildirimleri gösteriyor. Brave Shields'ı kapatıp denedim lakin değişen bir şey olmadı, yine gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

En güncel halini mi kullanıyorsun? Eğer evet ise silip tekrar yüklemeyi denedin mi?

evet güncel sürüm

kullandığım ayarları kaybetmemek için silip yeniden yüklemeyi denemedim

Bildirimlere bastıktan sonra sağ üstteki ayarlar menüsüne girin, seçenekler bu şekilde mi kontrol edin.

Eklenti kullanıyor musunuz? Var ise devre dışı bırakabilir misiniz?
1Password, deepl, video speed controller kullanıyorum devre dışı bıraktım çözülmedi

O bildirim gelmesi ile ilgili. Arkadaşa bildirim gelmiş ancak gözükmüyormuş sorun o.

Çerezleri temizlemeyi denedin mi?
Denedim çözülmedi

Bende de aynı sorun var ne yapsam düzelmiyor arada kendiliğinden düzeliyor sonra yine bozuluyor. Şimdilik yeni videoları görmek için abonelikler sekmesinden bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…