Aşağıdaki siteler dışında herhangi bir siteye izin vermedim; lakin spoiler içerisindeki bildirim geldi. Size de geldi mi?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Brave Ödüllerinden gelen bildirim bu, yani sponsorluk. Brave ödüllerini kapatırsanız daha gelmez.
Uyuyan Sincap
Üstün
BitDefender, ESET online scanner kur sistemine. İkisiyle tarat, çözerler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şüpheli bir şey indirmedim. Adware yiyeceğimi sanmıyorum.Bitdefender, ESET online Scanner kur sistemine. İkisiyle tarat, çözerler.
Kendi reklam engelleyicisiyle övünen bir firma reklam almaz diye düşündüm.Bu büyük ve bildiğim kadarıyla da belirli ülkelerde yasal olarak çalışma iznine sahip bir firma. Sponsorluk almışlardır belki.
klaizee
Yetkin
Direkt bildirimlere izin verme gitsin, Browser üzerinden gelecek bildirimin neye faydası olabilir?Kendi reklam engelleyicisiyle övünen bir firma reklam almaz diye düşündüm.
Satranç oynarken arada alt+tab atıyorum. Bildirim gelmezse unutabiliyorum ve bu da reyting kaybetmeme sebep oluyor.Direkt bildirimlere izin verme gitsin, Browser üzerinden gelecek bildirimin neye faydası olabilir?