Brawl Stars Offline versiyonu var mı?

3586

Uzman
Makaleler
40
İnternet olmadığında oynayabileceğim gerekirse botlar ile oynayacağım Offline Brawl Stars versiyonu var mıdır?

İnternet olmadığında oynayabileceğim gerekirse botlar ile oynayacağım Offline Brawl Stars versiyonu var mıdır?

Evet botlarla oynayabileceğin offline bir Brawl Stars sürümü var, fanlar tarafından bir Brawl Stars mod Reddit sayfasında 3.sezon passinin olduğu offline versiyonunu yapmışlar. Google'a Brawl Stars offline yazıp çıkan Reddit sayfasına gidersen hemen sayfanın en üstünde MediaFire linki var, internetsiz oynayabilirsin.

İnternet olmadığında oynayabileceğim gerekirse botlar ile oynayacağım offline Brawl Stars versiyonu var mıdır?

Virüs kaptırmak istiyorsan var, ismini unuttum ama APK sürüm vardı. Ama eski sürüm Brawl Stars'ın, sadece dostluk maçı bir de.

Evet botlarla oynayabileceğin offline bir Brawl Stars sürümü var, fanlar tarafından bir Brawl Stars mod Reddit sayfasında 3.sezon passinin olduğu offline versiyonunu yapmışlar. Google'a Brawl Stars offline yazıp çıkan Reddit sayfasına gidersen hemen sayfanın en üstünde MediaFire linki var, internetsiz oynayabilirsin.
Tamamen haklısınız.

Evet , brawl starsı internetsiz botlarla oynayabileceğin bir offline versiyonu var , Fanlar tarafından redditte yapılmış bir sürüm , oyun eski yani 3.sezon brawl pass sezonu var . Bu internetsiz versiyonu indirmek için googleye "brawl stars offline" yazıp arat , en üstte çıkan reddit sayfasından mediafire indirme linkini bulacaksın , ilk başta insternetsiz açmada ben sorun yaşadım ama düzeldi.
RAT yemek için indirip deneyeyim hocam sağolun.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt