Botlarla oynayamazsın ama Brawl Dash var. Piksel piksel, internet yokken oynanacak türden. Geometry Dash gibi.İnternet olmadığında oynayabileceğim gerekirse botlar ile oynayacağım Offline Brawl Stars versiyonu var mıdır?
O zaman ben EA'dan devam edeyim hocam.Botlarla oynayamazsın ama Brawl Dash var. Piksel piksel, internet yokken oynanacak türden. Geometry Dash gibi.
İnternet olmadığında oynayabileceğim gerekirse botlar ile oynayacağım Offline Brawl Stars versiyonu var mıdır?
İnternet olmadığında oynayabileceğim gerekirse botlar ile oynayacağım offline Brawl Stars versiyonu var mıdır?
Tamamen haklısınız.Evet botlarla oynayabileceğin offline bir Brawl Stars sürümü var, fanlar tarafından bir Brawl Stars mod Reddit sayfasında 3.sezon passinin olduğu offline versiyonunu yapmışlar. Google'a Brawl Stars offline yazıp çıkan Reddit sayfasına gidersen hemen sayfanın en üstünde MediaFire linki var, internetsiz oynayabilirsin.
Evet , brawl starsı internetsiz botlarla oynayabileceğin bir offline versiyonu var , Fanlar tarafından redditte yapılmış bir sürüm , oyun eski yani 3.sezon brawl pass sezonu var . Bu internetsiz versiyonu indirmek için googleye "brawl stars offline" yazıp arat , en üstte çıkan reddit sayfasından mediafire indirme linkini bulacaksın , ilk başta insternetsiz açmada ben sorun yaşadım ama düzeldi.
RAT yemek için indirip deneyeyim hocam sağolun.Evet botlarla oynayabileceğin offline bir Brawl Stars sürümü var, fanlar tarafından bir Brawl Stars mod Reddit sayfasında 3.sezon passinin olduğu offline versiyonunu yapmışlar. Google'a Brawl Stars offline yazıp çıkan Reddit sayfasına gidersen hemen sayfanın en üstünde MediaFire linki var, internetsiz oynayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.